Griķi ir sātīga un veselīga labība. Bet katru reizi ēst tikai vienu vārītu griķi ir grūti. Tāpēc mēs iesakām pagatavot biezu griķu zupu.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kartupelis 2 gab
- Burkāns 1 gab
- Sīpols 1 gab
- Vistas fileja 200 g
- Griķi 30 g
- Augu eļļa 20 ml
- Sāls pēc garšas
- Malti melnie pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 106 ккал
Proteīns: 7.42 г
Tauki: 3.11 г
Ogļhidrāti: 11.96 г
Soļi
-
Labi nomazgājiet visus dārzeņus un vistu. Nomizojiet sīpolus un burkānus.
-
Vāra vistu sālsūdenī un noliek malā, lai sagrieztu mazos gabaliņos.
-
Sasmalciniet sīpolus un burkānus un apcepiet tos pannā līdz pusgatavībai.
-
Vistas buljonam pievieno kartupeļus, griķus, vistu un ceptus dārzeņus. Visu kārtīgi samaisa un ļauj gatavot vēl 15-20 minūtes, līdz tas ir pilnībā gatavs.
-
Rotā zupu ar zaļumiem pēc savas gaumes. Pasniedziet zupu ar krējumu, melno maizi un ķiplokiem.
Padoms!
Lai pagatavotu veģetāro zupu, izņemot vistu no receptes un aizstājiet to ar tofu sieru.