Smūtijs ar āboliem un medu ir garšīgs un ļoti veselīgs dzēriens, kura pagatavošanai nepieciešamas ne vairāk kā 25 minūtes. Dzēriens ir lieliski piemērots diētām, jo satur maz kaloriju.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Āboli 3 gab
- Kefīrs 1% 150 ml
- Medus 1 ĒK
- Kanēlis pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 55 ккал
Proteīns: 0.86 г
Tauki: 0.54 г
Ogļhidrāti: 11.02 г
Soļi
-
Ābolus rūpīgi noskalo, nomizo un izņem serdi. Rotāšanai sagrieziet vienu ābolu. Atlikušos ābolus sarīvē uz smalkās rīves vai sasmalcina blenderī līdz biezenim.
-
Sagatavotos ābolus pārlej ar kefīru, pievieno medu un kanēli pēc garšas, tad visu kārtīgi sakuļ ar mikseri.
-
Gatavo smūtiju lej glāzēs un liek ledusskapī uz 10-15 minūtēm.
-
Gatavo dzērienu izrotā ar ābolu šķēlītēm.
Padoms!
Lai smūtijus padarītu vēl veselīgākus, izmanto dabīgo kefīru.