Veģetārā pupiņu zupa ar bietēm

Vieglā pupiņu zupas versija bez gaļas dārzeņu buljonā. Var pasniegt gan karstu, gan aukstu.

Sastāvdaļas
Porcijas: +7
  • Bietes 250 g
  • Skābēti kāposti 300 g
  • Baltās pupiņas 80 g
  • Sarkanās pupiņas 80 g
  • Lečo 150 g
  • Khmeli-suneli 1 TK
  • Žāvēti ķiploki 1 g
  • Svaigi garšaugi 50 g
  • Ūdens 3000 ml
  • Baltais sīpols 1 gab
  • Paprika 3 g
  • Malti melnie pipari 2 g
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 24 kcal
Olbaltumvielas: 1.21 g
Tauki: 0.15 g
Ogļhidrāti: 4.16 g
Pagatavošana
40 min.Drukāt
  • Sagatavojiet visas sastāvdaļas.
  • Sarkanās pupiņas iemērc aukstā ūdenī 12 stundas.
  • Uz 12 stundām mērcēt arī baltās pupiņas.
  • Pēc 12 stundām noskalojiet pupiņas zem tekoša ūdens.
  • Pupiņas liek katliņā, pielej ūdeni un vāra 40 minūtes.
  • Pievienojiet nomizotu sīpola galvu.
  • Tad pievieno skābētus kāpostus.
  • Veģetārā pupiņu zupa ar bietēm - 8
    Sarīvē svaigas bietes un pievieno buljonam pupiņām, sīpoliem un kāpostiem.
  • Pievienojiet lečo.
  • Veģetārā pupiņu zupa ar bietēm - 10
    Pievienojiet garšvielas un vāriet zupu 20 minūtes.
  • Gatavo zupu pasniedz ar skābo krējumu un zaļumiem.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv