Pupiņu zupa ar dārzeņiem ir viegla, mazkaloriju zupa, ko var ēst jebkurā gadalaikā. Šo zupu ir ļoti viegli pagatavot un garšo lieliski!
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Buljons 2000 ml
- Konservētas sarkanās pupiņas 1 bundža
- Burkāns 1 gab
- Sīpols 1 gab
- Tomātu pasta 2 ĒK
- Kūpināta paprika 1 ĒK
- Ķiploks 3 daiviņas
- Kartupelis 5 gab
- Augu eļļa 2 ĒK
- Svaigi garšaugi pēc garšas
- Sāls pēc garšas
- Melnie pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 45 ккал
Proteīns: 1.86 г
Tauki: 1.47 г
Ogļhidrāti: 5.91 г
Soļi
-
Sagatavojiet nepieciešamās sastāvdaļas. Pirms laika uzvāra buljonu.
-
Uzkarsē pannu. Smalki sagrieziet sīpolu un burkānu. Ļaujiet buljonam sasilt.
-
Vispirms augu eļļā apcep sīpolus līdz zeltainam.
-
Pievienojiet burkānus un sautējiet tos līdz mīkstam vēl dažas minūtes uz vidējas uguns.
-
Pievienojiet tomātu pastu un apcepiet vēl 2-3 minūtes.
-
Uzkarsētajam buljonam pievieno apceptos sīpolus, burkānus un tomātu pastu. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai. 5 minūtes pēc vārīšanās pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus. Vāra 10 minūtes.
-
Kad kartupeļi ir gandrīz gatavi (pārbaudiet mīkstumu), pievienojiet sarkanās pupiņas un vāriet vēl 5 minūtes pēc vārīšanās.
-
Pēdējais solis ir pievienot garšvielas garšas iegūšanai — lauru lapu, ķiploku, sāli, sarkano papriku un piparus. Pagatavojiet vēl 5 minūtes.
-
Gatavo zupu pasniedz karstu ar zaļumiem!