Garda un ļoti sātīga zupa. Cūkgaļa labi sader ar pupiņām. Zupa ir bagāta ar olbaltumvielām.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Cūkgaļa uz kauliem 400 g
- Ūdens 2000 ml
- Baltās pupiņas 85 g
- Kartupelis 1 gab
- Burkāns 1 gab
- Sīpols 1 gab
- Sarkanie asie pipari 2 g
- Sāls 1 TK
- Žāvēti pētersīļi 6 g
- Augu eļļa 2 ĒK
Uz porciju
Kalorijas: 64 ккал
Proteīns: 3.08 г
Tauki: 4.25 г
Ogļhidrāti: 3.51 г
Soļi
-
Rūpīgi nomazgājiet cūkgaļu.
-
Ja jums ir jaunas baltās pupiņas, tad tās nav jāmērcē.
-
Vāra ragū ar pupiņām 1 stundu, lai iegūtu bagātīgu buljonu.
-
Kartupeļus sagriež kubiņos, sīpolus pusgredzenos, trīs burkānus uz rīves.
-
Cepiet dārzeņus augu eļļā līdz pusgatavībai.
-
Mēs nosūta dārzeņus uz buljonu, pievieno sāli, sarkanos piparus, žāvētus pētersīļus. Pagatavojiet 10-15 minūtes.
-
Gatavo zupu pasniedz karstu. Jūs varat pievienot svaigus garšaugus.