Pupiņu zupa vistas buljonā

Zupa ar pupiņām izrādās garšīga, sātīga, bieza, bagāta ar patīkamu skābumu no tomātu pastas. Šo zupu var pagatavot gan ūdenī, gan gaļas un dārzeņu buljonā. Jūs varat pievienot konservētas pupiņas vai iepriekš vārīt parastās pupiņas.

Sastāvdaļas
Porcijas: +6
  • Vistas buljons 2000 ml
  • Kartupelis 3 gab
  • Burkāns 1 gab
  • Sīpols 1 gab
  • Bulgāru pipari 1 gab
  • Lauru lapa 3 gab
  • Olīveļļa 30 g
  • Konservētas sarkanās pupiņas 300 g
  • Tomātu pasta 25 g
  • Makaroni  pēc garšas
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
  • Sāls  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 39 kcal
Olbaltumvielas: 1.93 g
Tauki: 1.47 g
Ogļhidrāti: 4.36 g
Pagatavošana
45 min.Drukāt
  • Pupiņu zupa vistas buljonā - 1
    Pirms laika uzvāra vistas buljonu. Nomizo un nomazgā dārzeņus: kartupeļus, burkānus, sīpolus, papriku. Mums vajag arī konservētas pupiņas, olīveļļu, sāli, maltus melnos piparus, lauru lapu, tomātu pastu un makaronus.
  • Pupiņu zupa vistas buljonā - 2
    Sīpolu, kartupeļus, papriku sagriež mazos kubiņos. Sarīvē burkānus.
  • Uzkarsētā pannā ar olīveļļu pievieno sīpolus un apcep, līdz tie mīksti, neaizmirsti apmaisīt.
  • Tad pievienojiet burkānus pannā sīpolam un apcepiet vēl 5 minūtes.
  • Tālāk pannā ar dārzeņiem liek kartupeļus, papriku, sāli, melnos piparus, apmaisa un cep vēl aptuveni 7 minūtes.
  • Pupiņu zupa vistas buljonā - 6
    Pēc tam dārzeņus pavirziet malā, pannā pielejiet vēl eļļu, ielieciet tomātu pastu, uzkarsējiet un sajauciet ar dārzeņiem, pagatavojiet vēl dažas sekundes.
  • Pupiņu zupa vistas buljonā - 7
    Visu, kas bija cepts pannā, pievieno vistas buljonam.
  • Pupiņu zupa vistas buljonā - 8
    Tiklīdz buljons uzvārās, pievieno makaronus un lauru lapu. Nogaršo, ja nepieciešams, pievieno sāli.
  • Tālāk zupai pievieno konservētās pupiņas. Samaisa un ļauj sautēties uz lēnas uguns.
  • Pupiņu zupa vistas buljonā - 10
    Izslēdziet uguni, pārklājiet un ļaujiet nostāvēties 15 minūtes.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv