Siera zupa ar kūpinātu vistu

Šīs zupas īpatnība ir tāda, ka kūpināta gaļa ēdienam piešķir neparastu garšu un īpašu aromātu.

Sastāvdaļas
Porcijas: +7
  • Kartupelis 7 gab
  • Kausēts siers 20 g
  • Kūpināta vista 1 gab
  • Sīpols 1 gab
  • Burkāns 1 gab
  • Malta kurkuma 1 TK
  • Augu eļļa 3 ĒK
  • Dilles  pēc garšas
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
  • Garšvielas  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 108 kcal
Olbaltumvielas: 4.01 g
Tauki: 4.51 g
Ogļhidrāti: 13.03 g
Pagatavošana
45 min.Drukāt
  • Siera zupa ar kūpinātu vistu - 1
    Sagatavo visas zupas sastāvdaļas. Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Burkānus sarīvē uz smalkās rīves. Izņem gaļu no vistas un sagriež kubiņos.
  • Sajauc sīpolus, burkānus un dilles un apcep augu eļļā, līdz sīpols iegūst zeltainu garoziņu.
  • Siera zupa ar kūpinātu vistu - 3
    Nosūtiet uz pannas sasmalcinātus kartupeļus, gaļu, sieru un ceptus dārzeņus. Maisa, līdz siers pilnībā izšķīdis, tad pievieno dilles un uzvāra siera zupu.
  • Siera zupa ar kūpinātu vistu - 4
    Gatavo zupu pasniedz ar rupjmaizes šķēlēm.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv