Šīs zupas īpatnība ir tāda, ka kūpināta gaļa ēdienam piešķir neparastu garšu un īpašu aromātu.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kartupelis 7 gab
- Kausēts siers 20 g
- Kūpināta vista 1 gab
- Sīpols 1 gab
- Burkāns 1 gab
- Malta kurkuma 1 TK
- Augu eļļa 3 ĒK
- Dilles pēc garšas
- Malti melnie pipari pēc garšas
- Garšvielas pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 108 ккал
Proteīns: 4.01 г
Tauki: 4.51 г
Ogļhidrāti: 13.03 г
Soļi
-
Sagatavo visas zupas sastāvdaļas. Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Burkānus sarīvē uz smalkās rīves. Izņem gaļu no vistas un sagriež kubiņos.
-
Sajauc sīpolus, burkānus un dilles un apcep augu eļļā, līdz sīpols iegūst zeltainu garoziņu.
-
Nosūtiet uz pannas sasmalcinātus kartupeļus, gaļu, sieru un ceptus dārzeņus. Maisa, līdz siers pilnībā izšķīdis, tad pievieno dilles un uzvāra siera zupu.
-
Gatavo zupu pasniedz ar rupjmaizes šķēlēm.