Kabaču pankūkas ar rīsu miltiem

Pankūkas, kas pagatavotas no rīsu miltiem, ir tikpat garšīgas un pat veselīgākas kā klasiskās pankūkas no kviešu miltiem. Viena no galvenajām rīsu miltu priekšrocībām ir tā, ka tie neizraisa alerģiju, jo nesatur lipekli.

Sastāvdaļas
Porcijas: +2
  • Kabači 300 g
  • Rīsu milti 100 g
  • Olas 1 gab
  • Dilles 20 g
  • Sāls  pēc garšas
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 167 kcal
Olbaltumvielas: 3.25 g
Tauki: 9.31 g
Ogļhidrāti: 17.98 g
Pagatavošana
30 min.Drukāt
  • Sagatavojiet visas ēdiena gatavošanai nepieciešamās sastāvdaļas. Nomazgājiet dārzeņus. Nomizo kabačus un sarīvē.
  • Tālāk pievienojiet zaļumus un nelielās porcijās, nepārtraukti maisot, pievienojiet rīsu miltus, lai neveidotos kunkuļi.
  • Ar eļļu sakarsētā pannā nelielās porcijās izklāj mīklu. Cepiet katru pusi 3-4 minūtes līdz zeltaini brūnai. Gatavās pankūkas liek dziļā šķīvī.
  • Maigas iekšpuses un kraukšķīgas ārpuses pankūkas ir gatavas. Pasniedz ar skābo krējumu. Labu apetīti.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv