Tomātu mērce gaļas ēdieniem

Ar tomātu mērci daudzi ēdieni kļūst garšīgi, sulīgi un smaržīgi, un tā vietā, lai tos pirktu veikalā, mēs iesakām mērci pagatavot pašiem.

Sastāvdaļas
Porcijas: +1
  • Konservēti tomāti 300 g
  • Ķiploki 8 g
  • Svaigi garšaugi 28 g
  • Garšvielu maisījums «Kaukāza augi» 10 g
  • Sāls  pēc garšas
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 53 kcal
Olbaltumvielas: 2.44 g
Tauki: 0.18 g
Ogļhidrāti: 4.93 g
Pagatavošana
15 min.Drukāt
  • Tomātu mērce gaļas ēdieniem - 1
    Sāli, piparus, sasmalcinātus tomātus, samaisa.
  • Tomātu mērce gaļas ēdieniem - 2
    Pievieno smalki sagrieztus zaļumus, sarīvē ķiplokus.
  • Pievieno sausos garšaugus un visu samaisa.
  • Pasniedziet gatavo mērci ar čeburekiem, bārbekjū vai vistu.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv