Tartara mērce gaļas ēdieniem

Oriģinālā tartara mērce lieliski sader ar vistu un gaļu.

Sastāvdaļas
Porcijas: +10
  • Majonēze 100 g
  • Marinēti gurķi 170 g
  • Ķiploki 20 g
  • Dilles 30 g
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 220 kcal
Olbaltumvielas: 1.69 g
Tauki: 21.12 g
Ogļhidrāti: 4.82 g
Pagatavošana
9 min.Drukāt
  • Sagatavojiet visas sastāvdaļas. Pievienojiet ķiplokus pēc garšas.
  • Tartara mērce gaļas ēdieniem - 2
    Gurķus samaļ ar blenderi. Sālījums nav jāizlej.
  • Bļodā ar majonēzi pievieno dilles, ķiplokus un gurķus. Rūpīgi samaisiet. Mērce gatava!
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv