Kartupeļu pankūkas ar gaļas pildījumu

Baltkrievu draņiki ar gaļas pildījumu ir sātīgs un garšīgs ēdiens, kas lieliski piemērots vakariņām.

Sastāvdaļas
Porcijas: +2
  • Kartupeļi 6 gab
  • Maltā gaļa 400 g
  • Olas 2 gab
  • Pipari  pēc garšas
  • Sāls  pēc garšas
  • Eļļa  
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 244 kcal
Olbaltumvielas: 4.32 g
Tauki: 19.45 g
Ogļhidrāti: 13.56 g
Pagatavošana
40 min.Drukāt
  • Sarīvē kartupeļus, nospiež lieko sulu. Pieliek garšvielas, olas un samaisa.
  • Sajauc malto gaļu ar sāli un pipariem, var pievienot arī sasmalcinātu ķiploku.
  • Kad panna sakarsusi, liek virsū uz pannas pirmo kārtu pankūku masas, pirmās kārtas masai uzliek kārtu maltās gaļas, tad atkal kartupeļu.
  • Pankūkas cep vai nu uz mērenas uguns bieži grozot, lai izcepas gaļa vai arī apcep zeltainas un tad ieliek uz 15 minūtēm cepeškrāsnī.
  • Gardas, mīkstas kartupeļu pankūkas ar malto gaļu, pasniegt karstas ar skābo krējumu, iecienītāko mērci vai kečupu.

Pildījumam varat ņemt jebkuru malto gaļu: cūkgaļu vai liellopu gaļu. Maltā tītara vai vistas gaļa ir ideāli piemērota diētiskām pankūkām.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv