Baltkrievu draņiki ar gaļas pildījumu ir sātīgs un garšīgs ēdiens, kas lieliski piemērots vakariņām.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kartupeļi 6 gab
- Maltā gaļa 400 g
- Olas 2 gab
- Pipari pēc garšas
- Sāls pēc garšas
- Eļļa
Uz porciju
Kalorijas: 244 ккал
Proteīns: 4.32 г
Tauki: 19.45 г
Ogļhidrāti: 13.56 г
Soļi
-
Sarīvē kartupeļus, nospiež lieko sulu. Pieliek garšvielas, olas un samaisa.
-
Sajauc malto gaļu ar sāli un pipariem, var pievienot arī sasmalcinātu ķiploku.
-
Kad panna sakarsusi, liek virsū uz pannas pirmo kārtu pankūku masas, pirmās kārtas masai uzliek kārtu maltās gaļas, tad atkal kartupeļu.
-
Pankūkas cep vai nu uz mērenas uguns bieži grozot, lai izcepas gaļa vai arī apcep zeltainas un tad ieliek uz 15 minūtēm cepeškrāsnī.
-
Gardas, mīkstas kartupeļu pankūkas ar malto gaļu, pasniegt karstas ar skābo krējumu, iecienītāko mērci vai kečupu.
Pildījumam varat ņemt jebkuru malto gaļu: cūkgaļu vai liellopu gaļu. Maltā tītara vai vistas gaļa ir ideāli piemērota diētiskām pankūkām.