Ātrās kartupeļu pankūkas

Kartupeļu pankūkas ir iecienīts baltkrievu virtuves ēdiens. Pēc mūsu receptes tiek iegūtas kraukšķīgas un garšīgas kartupeļu pankūkas, kas ir ideāli piemērotas pusdienām vai vakariņām.

Sastāvdaļas
Porcijas: +2
  • Kartupeļi 1000 g
  • Sāls  pēc garšas
  • Pipari  pēc garšas
  • Eļļa  
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 76 kcal
Olbaltumvielas: 2.45 g
Tauki: 0.87 g
Ogļhidrāti: 14.31 g
Pagatavošana
25 min.Drukāt
  • Kartupeļus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves.
  • Pannā uzkarsē eļļu.
  • Ņem nelielu sauju kartupeļu masas, nospiež sulu, vienā saujā sagriež tādā kā rozītē, tad ar otru roku saplacina pankūkas formā. Liek pannā cepties.
  • Cep no abām pusēm zeltaini brūnas.
  • Gatavās pankūkas liek uz šķīvja, pasniedzot ar skābo krējumu. Labu apetīti!

Padoms!
Lai kartupeļu pankūkas būtu veselīgas, lietojiet mazāk augu eļļas. Un pasniegšanai — grieķu jogurts skābā krējuma vietā.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv