Draņiki ar šķiņķi un sīpoliem

Lai kartupeļu pankūkas būtu vēl garšīgākas un sātīgākas, iesakām pagatavot gardas draņiki ar šķiņķi un sīpoliem. Pasniedz karstu ar mērcēm vai skābo krējumu. Pagatavojiet kartupeļu pankūkas pēc šīs receptes, un jums tās noteikti patiks!

Sastāvdaļas
Porcijas: +2
  • Kartupeļi 500 g
  • Olas 1 gab
  • Sīpols 2 gab
  • Šķiņķis 100 g
  • Milti 50 g
  • Sāls  pēc garšas
  • Pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 143 kcal
Olbaltumvielas: 5.89 g
Tauki: 4.16 g
Ogļhidrāti: 12.58 g
Pagatavošana
30 min.Drukāt
  • Sarīvē uz rupjās vai vidēji smalkās dārzeņu rīves nomizotus kartupeļus.
  • Sagriez smalkos gabaliņos sīpolus un šķiņķi, pievieno kartupeļiem.
  • Kartupeļu masai pievieno olas, garšvielas, miltus un rūpīgi samīci visu kopā.
  • Liec uz pannas cepties uzkarsētā taukvielā, cep no abām pusēm.
  • Gatavās kartupeļu pankūkas liek uz šķīvja, pasniedzot ar skābo krējumu un zaļumiem.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv