Pupiņu zupa ar vistas fileju

Ļoti vienkārša zupa, kas patiks bērniem. Tāpat šī zupa ir ideāli piemērota tiem, kas seko savai figūrai.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Vistas fileja 150 g
  • Kartupelis 3 gab
  • Burkāns 1 gab
  • Sīpols 1 gab
  • Tomāts 1 gab
  • Konservētas sarkanās pupiņas 350 g
  • Ūdens 3000 ml
  • Svaigi garšaugi  pēc garšas
  • Sāls  pēc garšas
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
  • Lauru lapa  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 23 kcal
Olbaltumvielas: 1.57 g
Tauki: 0.12 g
Ogļhidrāti: 3.91 g
Pagatavošana
1 stunda. 30 min.Drukāt
  • Sagatavojiet visas sastāvdaļas. Nomazgājiet un notīriet dārzeņus.
  • Vistas fileju aplej ar 3 litriem auksta ūdens un liek uz uguns. Vāra buljonu apmēram 1 stundu, periodiski noņemot putas.
  • Šajā laikā sagriež dārzeņus: burkānus mazās strēmelītēs, sīpolus, kartupeļus un tomātus mazos kubiņos.
  • Atveriet pupiņu kannu un izlejiet šķidrumu.
  • Pēc buljona uzvārīšanas pievieno lauru lapu un sāli.
  • 1 stundu pēc buljona uzvārīšanas pievienojiet tam burkānus, sīpolus un vāriet vēl 10 minūtes.
  • Pēc 10 minūtēm pievienojiet kartupeļus, tomātus un pupiņas kopā ar šķidrumu no burkas. Vāra vēl 20 minūtes.
  • Izslēdziet zupu, pārklājiet ar vāku un ļaujiet tai pagatavot. Pasniedz ar skābo krējumu.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv