Ļoti vienkārša zupa, kas patiks bērniem. Tāpat šī zupa ir ideāli piemērota tiem, kas seko savai figūrai.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Vistas fileja 150 g
- Kartupelis 3 gab
- Burkāns 1 gab
- Sīpols 1 gab
- Tomāts 1 gab
- Konservētas sarkanās pupiņas 350 g
- Ūdens 3000 ml
- Svaigi garšaugi pēc garšas
- Sāls pēc garšas
- Malti melnie pipari pēc garšas
- Lauru lapa pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 23 ккал
Proteīns: 1.57 г
Tauki: 0.12 г
Ogļhidrāti: 3.91 г
Soļi
-
Sagatavojiet visas sastāvdaļas. Nomazgājiet un notīriet dārzeņus.
-
Vistas fileju aplej ar 3 litriem auksta ūdens un liek uz uguns. Vāra buljonu apmēram 1 stundu, periodiski noņemot putas.
-
Šajā laikā sagriež dārzeņus: burkānus mazās strēmelītēs, sīpolus, kartupeļus un tomātus mazos kubiņos.
-
Atveriet pupiņu kannu un izlejiet šķidrumu.
-
Pēc buljona uzvārīšanas pievieno lauru lapu un sāli.
-
1 stundu pēc buljona uzvārīšanas pievienojiet tam burkānus, sīpolus un vāriet vēl 10 minūtes.
-
Pēc 10 minūtēm pievienojiet kartupeļus, tomātus un pupiņas kopā ar šķidrumu no burkas. Vāra vēl 20 minūtes.
-
Izslēdziet zupu, pārklājiet ar vāku un ļaujiet tai pagatavot. Pasniedz ar skābo krējumu.