Smūtijs ir biezs, tā pamatā var būt dažādas sastāvdaļas, piemēram, augļi, dārzeņi vai garšaugi. Šī recepte piedāvā ogu smūtija variāciju, kas apvieno sulīgus ķiršus ar auzu pārslām.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Dabīgais jogurts 100 g
- Ķiršu sula 100 ml
- Saldēti ķirši 50 g
- Auzu pārslas 3 ĒK
Uz porciju
Kalorijas: 90 ккал
Proteīns: 5.48 г
Tauki: 1.27 г
Ogļhidrāti: 14.66 г
Soļi
-
Rūpīgi noskalojiet ķiršus un nosusiniet tos ar papīra dvieļiem. Sagatavo arī blenderi un porcijas glāzi.
-
Ielejiet pusglāzi jogurta blendera traukā. Tam pievienojiet ķiršu sulu, ogas un auzu pārslas. Pēc tam rūpīgi sakuliet sastāvdaļas līdz viendabīgai masai.
-
Gatavo dzērienu ielej glāzē pasniegšanai, un pēc tam ieliek ledusskapī uz 10-15 minūtēm, lai tas atdziest.
-
Lai dažādotu dzēriena pasniegšanu, pievienojiet tam kokteiļa salmiņu.