Kabaču pankūkas ar gaļu

Kabači izmanto daudzos ēdienos. Tās var pagatavot vienkārši apcepot, vai arī pagatavot aromātiskas pankūkas ar gaļu. Gaļas pildījuma dēļ šādas pankūkas kļūst daudz sulīgākas un sātīgākas. Tie ir pietiekami garšīgi, lai kļūtu par neatkarīgu ēdienu uz jūsu galda.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Kabači 200 g
  • Svaiga gaļa 250 g
  • Tomāti 2 gab
  • Ķiploki 3 daiviņas
  • Olas 2 gab
  • Kviešu milti 3 ĒK
  • Manna 2 ĒK
  • Augu eļļa 50 ml
  • Sāls  pēc garšas
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 180 kcal
Olbaltumvielas: 8.78 g
Tauki: 10.61 g
Ogļhidrāti: 12.26 g
Pagatavošana
60 min.Drukāt
  • Kabaču pankūkas ar gaļu - 1
    Noskalojiet gaļu un nosusiniet ar papīra dvieļiem. Sagatavojiet ķiplokus un garšvielas. Ielejiet eļļu glāzē. Ieber mannu un miltus dažādos traukos.
  • Gaļu sagriež mazos gabaliņos un liek katliņā. Ielejiet ūdeni, sāli pēc garšas un vāriet līdz mīkstam.
  • Tomātu sagriež mazos kubiņos. Nomizo kabači no mizas un sarīvē uz rupjās rīves. Ielieciet tomātu un kabačus bļodā un pievienojiet olas.
  • Tālāk pievieno miltus, mannu, piparus, sāli un ķiplokus.
  • Kabaču pankūkas ar gaļu - 5
    Pievienojiet vārīto gaļu visām sastāvdaļām bļodā un samaisiet. Apcep pankūkas uz vidējas uguns no abām pusēm līdz zeltaini brūnai.
  • Kabaču pankūkas ar gaļu - 6
    Pasniedziet gatavas pankūkas ar skābo krējumu un dārzeņiem.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv