No šīs receptes jūs uzzināsit, kā pareizi pagatavot īstas baltkrievu kartupeļu pankūkas. Pat iesācējs pavārs var tikt galā ar šādu kartupeļu ēdienu. Rezultāts noteikti iepriecinās – īsā laikā pagatavosiet sātīgas un garšīgas vakariņas.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kartupeļi 2400 g
- Kviešu milti 65 g
- Augu eļļa 3 ĒK
- Sāls pēc garšas
- Malti melnie pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 110 ккал
Proteīns: 4.77 г
Tauki: 3.21 г
Ogļhidrāti: 15.33 г
Soļi
-
Sagatavojiet nepieciešamos produktus. Nomizo kartupeļus. Lai kartupeļi nekļūtu tumšojās un ēšanai nederīgi, liek tos katliņā un pārlej ar aukstu ūdeni.
-
Sarīvē kartupeļus un nospiež lieko sulu.
-
Kartupeļiem pievieno miltus, sāli un piparus. Samaisa līdz iegūta bieza, lipīga masa.
-
Ar karoti masu liek uz pannas uzkarsētā eļļā, veidojot apaļas pankūkas. Cep no abām pusēm zeltaini brūnas.
-
Gatavās kartupeļu pankūkas liek uz šķīvja, pasniedzot ar skābo krējumu. Labu apetīti!