Tatāru piena zupa

Kā pagatavot piena zupu tatāru stilā? Lai to izdarītu, vēršos pie 1969. gada grāmatas «Tatāru ēdieni», un tajā ir vesela sadaļa, kas veltīta piena zupām. Pati pirmā recepte ir Piena zupa «Sotle ash». Varbūt daudzi no jums tajā neatradīs neko jaunu, taču ir arī iesācēju mājsaimnieces, kurām vajadzīgas tik vienkāršas receptes.

Sastāvdaļas
Porcijas: +3
  • Piens 3,2% 500 ml
  • Vistas olas 1 gab
  • Ūdens 250 ml
  • Makaroni 30 g
  • Kartupelis 1 gab
  • Sīpols 1 gab
  • Sāls  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 59 kcal
Olbaltumvielas: 2.76 g
Tauki: 2.01 g
Ogļhidrāti: 6.72 g
Pagatavošana
30 min.Drukāt
  • Sagatavojiet visas nepieciešamās sastāvdaļas.
  • Kartupeļus sagriež kubiņos.
  • Tatāru piena zupa - 3
    Smalki sagrieziet sīpolu.
  • Atsevišķā bļodā sakuļ olu ar dakšiņu.
  • Tatāru piena zupa - 5
    Pannā pievienojiet pienu, ūdeni un sīpolus. Uzvāra un pievieno kartupeļus un pēc pāris minūtēm makaronus. Sāls pēc garšas. Pagatavojiet 10-15 minūtes. Beigās pievieno olu, viegli maisot zupu.
  • Iznāk maiga un viegla zupa, ja vēlas, var apkaisīt ar melnajiem pipariem un pasniegt ar rupjmaizi. Labu apetīti!
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv