Diētiskās un mazkaloriju pankūkas

Diētiskās pankūkas ar biezpienu un banānu — garšīgas, veselīgas un mazkaloriju pusdienas vai brokastis. Šīs pankūkas patiks pieaugušajiem un bērniem.

Sastāvdaļas
Porcijas: +20
  • Kviešu milti 300 g
  • Rudzu klijas 30 g
  • Piens 0,5% tauku 400 ml
  • Vistas olas 2 gab
  • Cukurs 15 g
  • Sāls 10 g
  • Augu eļļa 20 ml
  • Pildījumam:
  • Biezpiens 400 g
  • Banāns 100 g
  • Iebiezinātais piens 40 g
  • Vaniļas cukurs 10 g
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 137 kcal
Olbaltumvielas: 9.32 g
Tauki: 4.11 g
Ogļhidrāti: 19.12 g
Pagatavošana
45 min.Drukāt
  • Diētiskās un mazkaloriju pankūkas - 1
    Labi izsijā miltus. Izņem biezpienu no iepakojuma un liek dziļā šķīvī.
  • Diētiskās un mazkaloriju pankūkas - 2
    Dziļā bļodā pievieno 1 glāzi piena, 2 olas, sāli, cukuru, miltus un klijas. Sakuļ visas sastāvdaļas, līdz pazūd kunkuļi. Pievienojiet pienu, līdz maisījums iegūst pareizo konsistenci. Pēc tam pievienojiet siltu augu eļļu. Vēlreiz samaisiet. Mīkla ir gatava.
  • Blenderī liek biezpienu, iebiezināto pienu, vaniļas cukuru un nomizotu banānu. Sakuliet saturu, līdz izveidojas bieza viendabīga pasta.
  • Diētiskās un mazkaloriju pankūkas - 4
    Pannā sakarsē eļļu. Izklājiet daļu mīklas plānā kārtā. Cep pankūkas no abām pusēm (apgriežot). Katrā pankūkā ietin pildījumu.
  • Diētiskās un mazkaloriju pankūkas - 5
    Pasniedziet pankūkas siltas. Dekorē ar augļu šķēlītēm.

Padoms!
Lai pagatavotu pankūkas ar mazāku kaloriju saturu, pildījumam izmantojiet biezpienu ar minimālu tauku procentu.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv