Diētiskās pankūkas ar biezpienu un banānu — garšīgas, veselīgas un mazkaloriju pusdienas vai brokastis. Šīs pankūkas patiks pieaugušajiem un bērniem.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kviešu milti 300 g
- Rudzu klijas 30 g
- Piens 0,5% tauku 400 ml
- Vistas olas 2 gab
- Cukurs 15 g
- Sāls 10 g
- Augu eļļa 20 ml
- Pildījumam:
- Biezpiens 400 g
- Banāns 100 g
- Iebiezinātais piens 40 g
- Vaniļas cukurs 10 g
Uz porciju
Kalorijas: 137 ккал
Proteīns: 9.32 г
Tauki: 4.11 г
Ogļhidrāti: 19.12 г
Soļi
-
Labi izsijā miltus. Izņem biezpienu no iepakojuma un liek dziļā šķīvī.
-
Dziļā bļodā pievieno 1 glāzi piena, 2 olas, sāli, cukuru, miltus un klijas. Sakuļ visas sastāvdaļas, līdz pazūd kunkuļi. Pievienojiet pienu, līdz maisījums iegūst pareizo konsistenci. Pēc tam pievienojiet siltu augu eļļu. Vēlreiz samaisiet. Mīkla ir gatava.
-
Blenderī liek biezpienu, iebiezināto pienu, vaniļas cukuru un nomizotu banānu. Sakuliet saturu, līdz izveidojas bieza viendabīga pasta.
-
Pannā sakarsē eļļu. Izklājiet daļu mīklas plānā kārtā. Cep pankūkas no abām pusēm (apgriežot). Katrā pankūkā ietin pildījumu.
-
Pasniedziet pankūkas siltas. Dekorē ar augļu šķēlītēm.
Padoms!
Lai pagatavotu pankūkas ar mazāku kaloriju saturu, pildījumam izmantojiet biezpienu ar minimālu tauku procentu.