Kabaču pankūkas ar zaļumiem

Pankūkas, kas pagatavotas no kabači uz pienā, ir maigas un aromātiskas. Zaļumu pievienošana mīklai padara pankūkas īpaši apetītlīgas. Šīs pankūkas vislabāk pasniegt karstas ar skābo krējumu vai jogurtu. Šis sātīgais, garšīgais ēdiens noteikti iepriecinās gan bērnus, gan pieaugušos.

Sastāvdaļas
Porcijas: +15
  • Kabači 500 g
  • Sāls 3 g
  • Cukurs 4 g
  • Vistas olas 1 gab
  • Cietais siers 70 g
  • Piens 250 ml
  • Kviešu milti 100 g
  • Kartupeļu ciete 50 g
  • Saulespuķu eļļa 1 ĒK
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
  • Zaļie sīpoli  
  • Dilles  
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 119 kcal
Olbaltumvielas: 4.38 g
Tauki: 4.86 g
Ogļhidrāti: 14.51 g
Pagatavošana
35 min.Drukāt
  • Sagatavojiet visas sastāvdaļas. Nomazgājiet kabačus un zaļumus, nosusiniet ar papīra dvieli. Izņemiet sieru no iepakojuma.
  • Kabaču pankūkas ar zaļumiem - 2
    Nomizojiet kabaču no mizas. Sieru sarīvē uz rupjās rīves, ar nazi smalki sakapā zaļo sīpolu un dilles.
  • Kabaču pankūkas ar zaļumiem - 3
    Kabačus sarīvē uz rupjās rīves, pievieno sāli, cukuru, olu. Kārtīgi samaisa.
  • Kabaču pankūkas ar zaļumiem - 4
    Tālāk pievienojiet sasmalcinātas dilles un zaļos sīpolus, rīvētu sieru, ielejiet pienu, pievienojiet izsijātus miltus un cieti. Vēlreiz visu kārtīgi samaisa, lai nav kunkuļu.
  • Kabaču pankūkas ar zaļumiem - 5
    Ja mīkla ir pārāk bieza, pievienojiet nedaudz piena.
  • Uzkarsē pannu ar nedaudz eļļas un cep pankūkas no abām pusēm, zeltaini brūnas.
  • Pasniedziet gatavas pankūkas ar skābo krējumu vai jogurtu.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv