Mazkaloriju rīsu miltu pankūkas

Mūsdienu pasaulē pankūkas gatavo no dažāda veida miltiem. Rīsu miltus pankūkās visbiežāk izmanto Āzijas valstīs. To iegūst no slīpētiem rīsu graudiem. Rīsu miltos ir daudz vitamīnu, uzturvielu un maz kaloriju.

Sastāvdaļas
Porcijas: +1
  • Rīsu milti 80 g
  • Vistas olas 1 gab
  • Piens 150 ml
  • Augu eļļa 2 ĒK
  • Cepamā soda 3 g
  • Sāls  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 158 kcal
Olbaltumvielas: 5.33 g
Tauki: 3.78 g
Ogļhidrāti: 11.37 g
Pagatavošana
15 min.Drukāt
  • Sagatavo receptē nepieciešamos produktus un dziļu bļodu, lai sajauktu visas sastāvdaļas.
  • Dziļā bļodā pievieno rīsu miltus, pienu, sodu, sāli un olu. Visu kārtīgi samaisa līdz viendabīgai masai.
  • Pannā, kas sakarsēta ar eļļu, apcep pankūkas līdz zeltaini brūnai. Katru reizi pirms ielejšanas pannā mīklu apmaisa.
  • Gatavās pankūkas liek uz šķīvja un pasniedz ar medu vai beztauku skābo krējumu.

Padoms!
Lai pankūkas būtu ne tikai garšīgas, bet arī veselīgas, izmantojiet pienu ar zemu tauku saturu.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv