Diētiskā zirņu zupa ar vistas krūtiņu — lieliskas vakariņas tiem, kas seko savai figūrai.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Dzelteno šķelto zirņu 150 g
- Kartupeļi 3 gab
- Burkāns 2 gab
- Sīpols 1 gab
- Vistas krūtiņa 250 g
- Pētersīļi 20 g
- Sāls pēc garšas
- Lauru lapa pēc garšas
- Malti melnie pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 74 ккал
Proteīns: 6.51 г
Tauki: 0.61 г
Ogļhidrāti: 11.15 г
Soļi
-
Sagatavo visas zupas sastāvdaļas. Dārzeņus labi nomazgā un nomizo.
-
Sagriež sīpolus, kartupeļus, zaļumus un burkānus.
-
Smalki sagrieziet vistas krūtiņu.
-
Zirņus 2 stundas pārlej ar ūdeni, lai uzbriest, tad liec vārīties līdz pusgatavībai.
-
Zirņiem pievieno vistas krūtiņu, burkānus un sīpolus. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai. Pēc tam samaziniet uguni un turpiniet gatavot 8-10 minūtes.
-
Pēc tam pievienojiet kartupeļus un vāra līdz gatavībai.
Padoms!
Pievienojiet zupai svaigus garšaugus, tādējādi tajā būs vairāk organismam noderīgu vielu.