Veselīgas pankūkas uz kefīra

Pankūkas uz kefīra ir mīkstas, skaistas un mazkaloriju. Šādas pankūkas ir piemēroti veselīgam un diētiskam uzturam.

Sastāvdaļas
Porcijas: +1
  • Kefīrs 400 ml
  • Ūdens 400 ml
  • Kviešu milti 200 g
  • Vistas olas 3 gab
  • Cukurs 2 ĒK
  • Augu eļļa 2 ĒK
  • Sāls 1 TK
  • Cepamā soda 6 g
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 128 kcal
Olbaltumvielas: 4.31 g
Tauki: 5.47 g
Ogļhidrāti: 15.51 g
Pagatavošana
40 min.Drukāt
  • Sagatavojiet visas nepieciešamās sastāvdaļas. Izsijāt miltus.
  • Siltam kefīram pievieno sodu un atstāj nostāvēties 5 minūtes. Tad pievieno cukuru, sāli, miltus un samaisa viendabīgā masā.
  • Labi sakarsētā pannā ar eļļu cep pankūkas no abām pusēm līdz zeltaini brūnas. Gatavās pankūkas ieziež ar sviestu.
  • Pasniedz pankūkas, pārkaisītas ar pūdercukuru, dekorētas ar košām ogām un svaigām piparmētru lapiņām.

Padoms!
Aizstāt kviešu miltus ar pilngraudu miltiem, tajos ir vairāk lipekļa, un tie pozitīvi ietekmē gremošanu, satur noderīgus mikroelementus un uzturvielas.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv