Klasiska recepte siera zupai ar šampinjoniem ar fotogrāfijām un soli pa solim instrukcijām. Tas ir viegli pagatavojams un izskatās skaisti, bet ļoti ātri apēd!
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Vistas fileja 400 g
- Kartupelis 2 gab
- Sīpols 1 gab
- Šampinjoni 200 g
- Lauru lapa 2 gab
- Kausēts siers 130 g
- Sāls pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 94 ккал
Proteīns: 10.49 г
Tauki: 1.76 г
Ogļhidrāti: 8.84 г
Soļi
-
Noskalo vistas fileju, noņem plēvi un liek vārīties. Kad buljons uzvārās, sāli, samazina uguni un ļauj vārīties 30 minūtes. Šajā laikā smalki sagrieziet sīpolu un mazas sēņu šķēles.
-
Tālāk nomizo kartupeļus un sagriež mazos kubiņos.
-
Pannā ielej eļļu un apcep sīpolu. Kad tas kļūst caurspīdīgs, pievienojiet tam sēnes. Cep uz lēnas uguns apmēram 8 minūtes, līdz gatavības, līdz sēnes ir mīkstas.
-
Kad buljons ir vārījies 30 minūtes, pievienojiet tam apceptās sēnes un kartupeļus. Aizveriet vāku, pagaidiet, līdz zupa uzvārās. Kad uzvārās, pievieno kausēto sieru un samaisa. Sieram vajadzētu pilnībā izšķīst. Visu vāra, līdz kartupeļi ir gatavi. Pievieno lauru lapu. Izņemiet vistu un sagrieziet mazos gabaliņos, pēc tam pievienojiet atpakaļ zupai.
-
Gatavu zupu var pasniegt ar grauzdiņiem, pēc izvēles pārkaisot ar svaigiem zaļumiem.