Sīpoli un dilles ziemai

Lai saglabātu svaigu garšaugu garšu ziemai, marinējiet zaļos sīpolus un dilles. Šāda uzkoda dos organismam nepieciešamos vitamīnus, kuru ziemā pietrūkst.

Sastāvdaļas
Porcijas: +6
  • Dilles 100 g
  • Zaļie sīpoli 100 g
  • Sāls 80 g
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 20 kcal
Olbaltumvielas: 1.36 g
Tauki: 0.18 g
Ogļhidrāti: 3.89 g
Pagatavošana
10 min.Drukāt
  • Sīpoli un dilles ziemai - 1
    Noskalojiet dilles un sīpolus zem tekoša ūdens. Nosusiniet uz papīra dvieļiem vai atstājiet caurdurī. Labi nomazgājiet burku.
  • Sīpoli un dilles ziemai - 2
    Smalki sagrieziet dilles un sīpolus.
  • Sīpoli un dilles ziemai - 3
    Sagrieztos zaļumus pārliek burkā un samaisa.
  • Sīpoli un dilles ziemai - 4
    Apkaisa zaļumus ar sāli un vēlreiz visu samaisa.
  • Sīpoli un dilles ziemai - 5
    Gatavo maisījumu labi nospiediet ar karoti un aizver burku. Uzglabājiet uzkodu ledusskapī un izmantojiet, kā norādīts.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv