Lai saglabātu svaigu garšaugu garšu ziemai, marinējiet zaļos sīpolus un dilles. Šāda uzkoda dos organismam nepieciešamos vitamīnus, kuru ziemā pietrūkst.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Dilles 100 g
- Zaļie sīpoli 100 g
- Sāls 80 g
Uz porciju
Kalorijas: 20 ккал
Proteīns: 1.36 г
Tauki: 0.18 г
Ogļhidrāti: 3.89 г
Soļi
-
Noskalojiet dilles un sīpolus zem tekoša ūdens. Nosusiniet uz papīra dvieļiem vai atstājiet caurdurī. Labi nomazgājiet burku.
-
Smalki sagrieziet dilles un sīpolus.
-
Sagrieztos zaļumus pārliek burkā un samaisa.
-
Apkaisa zaļumus ar sāli un vēlreiz visu samaisa.
-
Gatavo maisījumu labi nospiediet ar karoti un aizver burku. Uzglabājiet uzkodu ledusskapī un izmantojiet, kā norādīts.