Cepti dārzeņi

Dārzeņi — daudzpusīga izvēle tiem, kas vēlas garšīgas un mazkaloriju pusdienas. Tos var tvaicēt, sautēt vai cept uz pannas. Bet vienkāršākais un ātrākais veids — pagatavot multivārāmajā katlā.

*Recepte piemērota multikatlam Delimano.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Sīpols 2 gab
  • Sarkanās paprikas 2 gab
  • Kabači 2 gab
  • Baklažāni 2 gab
  • Tomātu biezenis 200 ml
  • Olas 2 gab
  • Sāls  pēc garšas
  • Oliveļa  
  • Neliels timiana zariņš  
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 52 kcal
Olbaltumvielas: 4.58 g
Tauki: 1.79 g
Ogļhidrāti: 2.84 g
Pagatavošana
25 min.Drukāt
  • Sagriež sīpolus, papriku, kabačus un baklažānus, saliek tos gatavošanas traukā (iekšējā katlā), pievieno eļļu, tomātus un timiāna zariņu.
  • Pēc tam pieliek nedaudz sāls. Nospiež «MENU» (izvēlne) taustiņu, izvēlas «FRY» (cepšana) programmu. Nospiež «TIME» (pagatavošanas laiks) un izvēlas 25 minūtes, spiežot «+» vai «-» pogas, nospiež «START», lai sāktu gatavošanu.
  • Laiku pa laikam samaisa.
  • Kad ir atlikusi minūte, atver vāku un iesit olas. Samaisa ar koka karoti.

Padoms!
Sāli, garšvielas un Provansas garšaugus ēdienam labāk pievienot ne uzreiz, bet 10 minūtes pirms pilnīgas gatavības – tā saglabāsies vairāk garšas.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv