Ķirbju pankūkas ar kanēli

Piedāvājam jūsu uzmanībai neparastas ķirbju pankūkas ar kanēli. Tas ir kanēlis, kas tiem piešķir neparastu garšu un aromātu. Pankūkas ir lieliski piemērotas gan brokastīm, gan vakariņām.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Ķirbis 500 g
  • Olas 1 gab
  • Milti 150 g
  • Cukurs 3 ĒK
  • Kanēlis ½ TK
  • Sāls  šķipsniņa
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 129 kcal
Olbaltumvielas: 3.63 g
Tauki: 8.73 g
Ogļhidrāti: 12.14 g
Pagatavošana
43 min.Drukāt
  • Ķirbi sarīvē uz smalkās rīves.
  • Sajauc olu, cukuru, sāli, kanēli un apvieno ar rīvētu ķirbi.
  • Uzkarsē pannu un ar ēdamkaroti izklāj mīklu. Cep līdz zeltaini brūnai.
  • Ēdam gatavas pankūkas ar skābo krējumu vai tavu iecienīto ievārījumu. Labu apetīti!
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv