Auzu pārslu cepumu gatavošana mikroviļņu krāsnī ir ļoti vienkārša. Pat bērns var tikt galā ar šo uzdevumu.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Auzu pārslas 200 g
- Cukurs 200 g
- Vistas olas 2 gab
- Valrieksti 80 g
- Augu eļļa 2 TK
- Vaniļas cukurs 15 g
Uz porciju
Kalorijas: 366 ккал
Proteīns: 8.44 г
Tauki: 13.57 г
Ogļhidrāti: 55.63 г
Soļi
-
Sagatavojiet nepieciešamos produktus.
-
Sasmalciniet riekstus uz griešanas dēļa ar lielu nazi. Tos var sasmalcināt arī ar virtuves kombainu.
-
Bļodā sajauc olas, eļļu, balts un vaniļas cukuru. Pēc tam pievienojiet pārsles un sasmalcinātus riekstus. Mīcīt mīklu.
-
Ar mitrām rokām vai karoti veido apaļus cepumus un liek uz ar pergamentu izklāta šķīvja. Liek mikroviļņu krāsnī un gatavot uz vidējas jaudas apmēram 5 minūtes.
-
Pirms pasniegšanas cepumus var pārkaisīt ar pūdercukuru. Ir ļoti garšīgi dzert šādu desertu ar pienu vai tēju.