Burkānu biezeņzupa

Burkānu krēmzupa ir viegli pagatavojams un mazkaloriju ēdiens. Vārīti burkāni ir lieliski sagremojami un satur milzīgu daudzumu vitamīnu un uzturvielu.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Puravi 1 gab
  • Olīveļļa 2 ĒK
  • Burkāns 300 g
  • Kartupeļi 125 g
  • Milti 1 ĒK
  • Dārzeņu buljons 1000 ml
  • Piens 180 ml
  • Skābais krējums 4 ĒK
  • Pētersīļi 1 ĒK
  • Sāls  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 111 kcal
Olbaltumvielas: 2.05 g
Tauki: 7.74 g
Ogļhidrāti: 8.16 g
Pagatavošana
40 min.Drukāt
  • Pannā sakarsē eļļu, ieber puravus un sautē 8 minūtes.
  • Pievieno burkānus un kartupeļus, sautē vēl 2 minūtes.
  • Iesijā miltus un kārtīgi izmaisa, lai neveidotos kunkuļi.
  • Maisot pielej 250 ml buljona.
  • Pielej pienu un pieber sāli.
  • Uzvāra un uz lēnas uguns vāra vēl 45 minūtes.
  • Zupu sakuļ biezenī, lej šķīvī, pasniedz ar skābo krējumu un pētersīļiem.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv