Cūkgaļas fileja ar siera mērci

Mīksta cūkgaļa ar sieru un valriekstiem, kas pagatavota multivārāmajā katlā — labs variants jebkurām brīvdienām vai ģimenes vakariņām.

*Recepte piemērota multikatlam Philips.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Cūkgaļas fileja 500 g
  • Skābais krējums 30% 100 g
  • Siers ar zilo pelējumu 50 g
  • Malti sarkanie pipari 2 ĒK
  • Eļļa 3 ĒK
  • Valrieksti sauja
Uz porciju
Kalorijas: 230 ккал
Proteīns: 9.53 г
Tauki: 16.16 г
Ogļhidrāti: 12.7 г
Soļi
30 min.Drukāt
  • Bļodā samaisiet 2 ēdamkarotes eļļas un piparus. Ar iegūto masu ierīvējiet gaļu un atstājiet marinēties uz 2 stundām istabas temperatūrā.
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «FRY» programmu, noregulējiet laiku 6 minūtes un nospiediet taustiņu «START».
  • Ierīces iekšējā katlā ielejiet atlikušo eļļu, sakarsējiet 1 minūti. No abām pusēm apcepiet tajā gaļu, līdz nobrūnēs.
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «BAKE» programmu. Ar taustiņu «TEMPERATURE» noregulējiet 150°C. Pēc tam ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 20 minūtes. Aizveriet vāku un nospiediet «START» taustiņu.
  • Cepšanas laikā divas reizes apgrieziet gaļu ar koka mentīti.
  • Kad līdz programmas beigām paliks 3 minūtes, atveriet vāku un izņemiet gaļu. Katlā ielejiet saldo krējumu, ielieciet pelējuma sieru un riekstus. Aizveriet vāku un sagaidiet programmas beigas.
  • Pārklājiet gaļu ar alumīnija foliju uz 10 minūtēm, līdz tā nogatavosies un apstāsies gaļas sulu cirkulācija. Pēc tam sagrieziet gaļu šķēlēs un pasniedziet ar siera un riekstu mērci.

Izklājiet cūkgaļas fileja uz šķīvja, pasniedziet kā piedevu ceptiem dārzeņiem.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv