Auzu pārslu cepumi ar banānu

Banānu cepumi ir ideāli piemēroti veģetāriešiem un gavēņiem, jo ​​receptē nav dzīvnieku izcelsmes produktu.

Sastāvdaļas
Porcijas: +12
  • Banāni 3 gab
  • Auzu pārslas 250 g
  • Augu eļļa 90 ml
  • Baltais sezams 2 ĒK
  • Saulespuķu sēklas 50 g
  • Rozīnes 75 g
  • Kaltētus ķiršus 75 g
  • Rieksti  pēc garšas
  • Ogas  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 298 kcal
Olbaltumvielas: 6.21 g
Tauki: 16.68 g
Ogļhidrāti: 31.1 g
Pagatavošana
25 min.Drukāt
  • Sagatavojiet nepieciešamos produktus. Nomizo banānus. Nomazgājiet ogas, nomizojiet riekstus no čaumalas. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
  • Auzu pārslu cepumi ar banānu - 2
    Banānus saspiež ar dakšu. Auzu pārslas 5 minūtes žāvē pannā, nepārtraukti maisot.
  • Auzu pārslu cepumi ar banānu - 3
    Ar banānu biezenim pievieno pārslas, rozīnes, kaltētus ķiršus, sezama sēklas, sēklas, augu eļļu un samaisa. Ja jums garšo skābie cepumi, kaltētu ķiršu vietā izmantojiet kaltētas dzērvenes.
  • Auzu pārslu cepumi ar banānu - 4
    Veido apaļus cepumus. Izklāj tos uz cepešpannas. Cep apmēram 25-30 minūtes.
  • Auzu pārslu cepumi ar banānu - 5
    Cepumus pasniedz uz šķīvja, dekorējot ar svaigām ogām un riekstiem.

Padoms!
Lai cepumi būtu veselīgāki, ņem negatavus banānus – tajos ir mazāk cukura.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv