Pupiņu zupa bez gaļas

Pupiņu zupa ir populārs pirmais ēdiens, kas ir diezgan vienkārši pagatavojams un ļauj viegli pabarot visu ģimeni. Zupu var pagatavot gan uz gaļas vai gaļas buljona bāzes, gan liesā versijā – tiem, kas ievēro diētu un vēro savu figūru.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Konservētas sarkanās pupiņas 1 bundža
  • Sīpols 1 gab
  • Burkāns 1 gab
  • Kartupelis 2 gab
  • Tomātu pasta 2 ĒK
  • Sāls  pēc garšas
  • Garšvielas  pēc garšas
  • Dārzeņu eļļa  
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 74 kcal
Olbaltumvielas: 3.11 g
Tauki: 0.28 g
Ogļhidrāti: 14.95 g
Pagatavošana
2 stunda. 0 min.Drukāt
  • Sagatavojiet visas sastāvdaļas.
  • Katliņā ar biezu dibenu apcep sīpolus augu eļļā 7 minūtes.
  • Pievienojiet burkānus un apcepiet vēl tikpat daudz. Pievienojiet tomātu pastu un garšvielas.
  • Liek kartupeļus un pārlej ar karstu ūdeni, lai zupa paliek bieza. Vāra kartupeļus, līdz tie mīksti.
  • 5 minūtes pirms vārīšanas beigām pievienojiet pupiņas no burkas.
  • Pasniedzot, izrotājiet ar pētersīļiem vai koriandru.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv