Pupiņu zupa ir populārs pirmais ēdiens, kas ir diezgan vienkārši pagatavojams un ļauj viegli pabarot visu ģimeni. Zupu var pagatavot gan uz gaļas vai gaļas buljona bāzes, gan liesā versijā – tiem, kas ievēro diētu un vēro savu figūru.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Konservētas sarkanās pupiņas 1 bundža
- Sīpols 1 gab
- Burkāns 1 gab
- Kartupelis 2 gab
- Tomātu pasta 2 ĒK
- Sāls pēc garšas
- Garšvielas pēc garšas
- Dārzeņu eļļa
Uz porciju
Kalorijas: 74 ккал
Proteīns: 3.11 г
Tauki: 0.28 г
Ogļhidrāti: 14.95 г
Soļi
-
Sagatavojiet visas sastāvdaļas.
-
Katliņā ar biezu dibenu apcep sīpolus augu eļļā 7 minūtes.
-
Pievienojiet burkānus un apcepiet vēl tikpat daudz. Pievienojiet tomātu pastu un garšvielas.
-
Liek kartupeļus un pārlej ar karstu ūdeni, lai zupa paliek bieza. Vāra kartupeļus, līdz tie mīksti.
-
5 minūtes pirms vārīšanas beigām pievienojiet pupiņas no burkas.
-
Pasniedzot, izrotājiet ar pētersīļiem vai koriandru.