Cūkgaļas karbonādes

Sulīgas un garšīgas cūkgaļas karbonādes var pagatavot ne tikai pannā, bet arī multivārāmajā katlā.

*Recepte piemērota multikatlam Philips.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Olīveļļa 5 ĒK
  • Cūkgaļas fileja 4 gab
  • Ola 1 gab
  • Sāls  pēc garšas
  • Pipari  pēc garšas
  • Rīvmaize  
  • Milti  
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 309 kcal
Olbaltumvielas: 13.18 g
Tauki: 25.6 g
Ogļhidrāti: 6.09 g
Pagatavošana
25 min.Drukāt
  • Izdauziet filejas gabalus ar āmuru, lai tie kļūtu plāni.
  • Sagatavojiet 3 lēzenus šķīvjus ar sastāvdaļām: pirmajā samaisiet miltus ar garšvielām, otrajā sakuliet olu, trešajā ieberiet rīvmaizi.
  • Ierīces iekšējā katlā ielejiet eļļu.
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «FRY» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 15 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.
  • Gaļu apviļājiet miltos, pēc tam olā un rīvmaizē.
  • Katru karbonādes pusi cepiet 3–6 minūtes.

Padoms!
Ja pirms cepšanas karbonādes ietīsiet neapstrādātā bekonā, gaļa izrādīsies īpaši maiga, smaržīga un sulīga.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv