Sulīgas un garšīgas cūkgaļas karbonādes var pagatavot ne tikai pannā, bet arī multivārāmajā katlā.
*Recepte piemērota multikatlam Philips.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Olīveļļa 5 ĒK
- Cūkgaļas fileja 4 gab
- Ola 1 gab
- Sāls pēc garšas
- Pipari pēc garšas
- Rīvmaize
- Milti
Uz porciju
Kalorijas: 309 ккал
Proteīns: 13.18 г
Tauki: 25.6 г
Ogļhidrāti: 6.09 г
Soļi
-
Izdauziet filejas gabalus ar āmuru, lai tie kļūtu plāni.
-
Sagatavojiet 3 lēzenus šķīvjus ar sastāvdaļām: pirmajā samaisiet miltus ar garšvielām, otrajā sakuliet olu, trešajā ieberiet rīvmaizi.
-
Ierīces iekšējā katlā ielejiet eļļu.
-
Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «FRY» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 15 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.
-
Gaļu apviļājiet miltos, pēc tam olā un rīvmaizē.
-
Katru karbonādes pusi cepiet 3–6 minūtes.
Padoms!
Ja pirms cepšanas karbonādes ietīsiet neapstrādātā bekonā, gaļa izrādīsies īpaši maiga, smaržīga un sulīga.