Kabaču pankūkas ar kartupeliem

Šīs receptes iezīme ir kartupeļu un kabaču kombinācija. Mīkla nav pārāk šķidra, un, pievienojot kabačus, pankūkas kļūst maigas un sulīgas. Šīs pankūkas var ēst gan karstas, gan aukstas.

Sastāvdaļas
Porcijas: +3
  • Kabači 900 g
  • Kartupeļi 350 g
  • Kviešu milti 100 g
  • Sīpols 100 g
  • Krējums 2 ĒK
  • Olas 2 gab
  • Dilles 30 g
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
  • Sāls  pēc garšas
  • Skābais krējums  pēc garšas
  • Saulespuķu eļļa  
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 160 kcal
Olbaltumvielas: 2.25 g
Tauki: 12.39 g
Ogļhidrāti: 9.76 g
Pagatavošana
35 min.Drukāt
  • Sagatavojiet sastāvdaļas saskaņā ar sarakstu. Nomazgājiet kartupeļus, kabačus un dilles.
  • Sarīvē kabači un kartupeļus. Pievienojiet smalki sagrieztu sīpolu.
  • Tad masai pievieno olas, krējumu, miltus, smalki sagrieztas dilles. Pēc garšas pievienojiet sāli un piparus. Visu labi samaisa.
  • Uz sakarsētas pannas nelielā daudzumā eļļas lej ēdamkaroti mīklas un cep pankūkas no abām pusēm zeltaini brūnas.
  • Kabaču pankūkas ar kartupeliem - 5
    Kabaču pankūkas pasniedz ar skābo krējumu, un, lai ēdiens izskatītos vēl apetītlīgāk, dekorē ar zaļumu zariņu.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv