Šīs receptes iezīme ir kartupeļu un kabaču kombinācija. Mīkla nav pārāk šķidra, un, pievienojot kabačus, pankūkas kļūst maigas un sulīgas. Šīs pankūkas var ēst gan karstas, gan aukstas.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kabači 900 g
- Kartupeļi 350 g
- Kviešu milti 100 g
- Sīpols 100 g
- Krējums 2 ĒK
- Olas 2 gab
- Dilles 30 g
- Malti melnie pipari pēc garšas
- Sāls pēc garšas
- Skābais krējums pēc garšas
- Saulespuķu eļļa
Uz porciju
Kalorijas: 160 ккал
Proteīns: 2.25 г
Tauki: 12.39 г
Ogļhidrāti: 9.76 г
Soļi
-
Sagatavojiet sastāvdaļas saskaņā ar sarakstu. Nomazgājiet kartupeļus, kabačus un dilles.
-
Sarīvē kabači un kartupeļus. Pievienojiet smalki sagrieztu sīpolu.
-
Tad masai pievieno olas, krējumu, miltus, smalki sagrieztas dilles. Pēc garšas pievienojiet sāli un piparus. Visu labi samaisa.
-
Uz sakarsētas pannas nelielā daudzumā eļļas lej ēdamkaroti mīklas un cep pankūkas no abām pusēm zeltaini brūnas.
-
Kabaču pankūkas pasniedz ar skābo krējumu, un, lai ēdiens izskatītos vēl apetītlīgāk, dekorē ar zaļumu zariņu.