Pēc šo pankūku pagatavošanas jūs pat nevēlēsities izmantot citas receptes. Tie ir neticami garšīgi, maigi un sulīgi.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kabači 3000 g
- Siers 150 g
- Sīpoli 80 g
- Rudzu milti 300 g
- Olas 2 gab
- Sarkanie kartupeļi 3 gab
- Garšvielas 5 g
Uz porciju
Kalorijas: 251 ккал
Proteīns: 12.46 г
Tauki: 10.71 г
Ogļhidrāti: 34.82 г
Soļi
-
Sarīvē kabačus un nospiež lieko sulu. Vāra kartupeļus un sastampā biezenī. Sieru un burkānus sarīvē uz smalkās rīves. Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Sakuļ olas ar garšvielām un ķiplokiem un pievieno rīvētajam kabačiem.
-
Sajauc visas sastāvdaļas un pievieno miltus. Liek ēdamkaroti mīklas uz iepriekš uzkarsētas pannas ar nelielu daudzumu eļļas un apcep pankūkas no abām pusēm līdz zeltaini brūnai.
-
Gatavās pankūkas liek uz šķīvja un ļauj atdzist.
-
Šīs pankūkas vislabāk pasniedz ar zemniecisku skābo krējumu. Labu apetīti!