Skābu kāpostu zupa ar ribiņām

Vārīt skābu kāpostu zupa multivārāmajā katlā ir prieks. Minimāls laiks, maksimāla radošums, un rezultāts ir garšīga zupa, ar kuru var pabarot visu ģimeni.

*Recepte piemērota multikatlam Philips.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Ūdens 2000 ml
  • Ribiņas 300 g
  • Burkāns 2 gab
  • Pētersīļi 10 g
  • Selerijas 40 g
  • Kartupeļi 3 gab
  • Puravi 10 g
  • Skābēti kāposti 300 g
  • Sāls 1 TK
  • Universāls garšvielu 1 TK
  • Eļļas 1 ĒK
  • Pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 53 kcal
Olbaltumvielas: 2.04 g
Tauki: 3 g
Ogļhidrāti: 4.3 g
Pagatavošana
50 min.Drukāt
  • Salieciet ribiņas iekšējā katlā un pielejiet eļļu.
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «FRY» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 8 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.
  • Kad šis laiks beidzies, salieciet katlā visus dārzeņus, sagrieztus kubiņos, pieberiet sāli, universālās garšvielas un ielejiet ūdeni.
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «STEW» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 30 minūtes. Aizveriet vāku un nospiediet START taustiņu.
  • Beigās pievienojiet skābētos kāpostus un noregulējiet «STEW» programmu uz 10 minūtēm.

Pasniedziet skābētu kāpostu zupa ar krējumu un maizi. Šīs vakariņas noteikti atstās iespaidu uz jūsu ģimeni.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv