Vārīt skābu kāpostu zupa multivārāmajā katlā ir prieks. Minimāls laiks, maksimāla radošums, un rezultāts ir garšīga zupa, ar kuru var pabarot visu ģimeni.
*Recepte piemērota multikatlam Philips.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Ūdens 2000 ml
- Ribiņas 300 g
- Burkāns 2 gab
- Pētersīļi 10 g
- Selerijas 40 g
- Kartupeļi 3 gab
- Puravi 10 g
- Skābēti kāposti 300 g
- Sāls 1 TK
- Universāls garšvielu 1 TK
- Eļļas 1 ĒK
- Pipari pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 53 ккал
Proteīns: 2.04 г
Tauki: 3 г
Ogļhidrāti: 4.3 г
Soļi
-
Salieciet ribiņas iekšējā katlā un pielejiet eļļu.
-
Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «FRY» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 8 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.
-
Kad šis laiks beidzies, salieciet katlā visus dārzeņus, sagrieztus kubiņos, pieberiet sāli, universālās garšvielas un ielejiet ūdeni.
-
Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «STEW» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 30 minūtes. Aizveriet vāku un nospiediet START taustiņu.
-
Beigās pievienojiet skābētos kāpostus un noregulējiet «STEW» programmu uz 10 minūtēm.
Pasniedziet skābētu kāpostu zupa ar krējumu un maizi. Šīs vakariņas noteikti atstās iespaidu uz jūsu ģimeni.