Ļoti vienkārša un garda recepte pankūkām no svaigiem kabaču.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kabači 450 g
- Dilles 45 g
- Vistas olas 2 gab
- Milti 150 g
- Piens 250 ml
- Sāls 1 TK
- Augu eļļa 2 ĒK
- Malti melnie pipari pēc garšas
- Cepamā soda pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 118 ккал
Proteīns: 4.15 г
Tauki: 5.47 г
Ogļhidrāti: 13.21 г
Soļi
-
Sagatavojiet visas sastāvdaļas.
-
Kabačus sarīvē uz rupjās rīves.
-
Pievieno olas, dilles, sodu, sāli, piparus, augu eļļu un labi samaisa.
-
Pārmaiņus pievienojiet miltus un pienu, maisot, lai neveidotos kunkuļi.
-
Gatavo mīklu ļaujiet nostāvēties 10 minūtes, pēc tam apcepiet nepiedegošā pannā bez eļļas.
-
Ar karoti lej mīklu, izklāj pa pannu, apcep no vienas puses, tad apgriež un apcep otru pusi.
-
Gatavu pankūku var pārkaisīt ar rīvētu sieru un pārtīt uz pusēm (pēc izvēles).
-
Pasniedz ar krējumu, jogurtu vai ievārījumu.