Garšīgas kabaču pankūkas

Ļoti vienkārša un garda recepte pankūkām no svaigiem kabaču.

Sastāvdaļas
Porcijas: +10
  • Kabači 450 g
  • Dilles 45 g
  • Vistas olas 2 gab
  • Milti 150 g
  • Piens 250 ml
  • Sāls 1 TK
  • Augu eļļa 2 ĒK
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
  • Cepamā soda  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 118 kcal
Olbaltumvielas: 4.15 g
Tauki: 5.47 g
Ogļhidrāti: 13.21 g
Pagatavošana
30 min.Drukāt
  • Sagatavojiet visas sastāvdaļas.
  • Kabačus sarīvē uz rupjās rīves.
  • Garšīgas kabaču pankūkas - 3
    Pievieno olas, dilles, sodu, sāli, piparus, augu eļļu un labi samaisa.
  • Pārmaiņus pievienojiet miltus un pienu, maisot, lai neveidotos kunkuļi.
  • Gatavo mīklu ļaujiet nostāvēties 10 minūtes, pēc tam apcepiet nepiedegošā pannā bez eļļas.
  • Garšīgas kabaču pankūkas - 6
    Ar karoti lej mīklu, izklāj pa pannu, apcep no vienas puses, tad apgriež un apcep otru pusi.
  • Garšīgas kabaču pankūkas - 7
    Gatavu pankūku var pārkaisīt ar rīvētu sieru un pārtīt uz pusēm (pēc izvēles).
  • Pasniedz ar krējumu, jogurtu vai ievārījumu.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv