Pildītas olas ar krēmsieru

Pildītas olas ar siera krēmu ir viegla uzkoda, kas pagatavojama 15 minūtēs un piemērota gan svētku galdam, gan parastām pusdienām vai vakariņām.

Sastāvdaļas
Porcijas: +6
  • Vārītas olas 6 gab
  • Sviests 100 g
  • Saldais krējums 50 g
  • Siers 200 g
  • Sāls  
  • Paprika  
  • Citronu sula  
  • Rīvēta citronu miziņa  
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 206 kcal
Olbaltumvielas: 11.51 g
Tauki: 15.92 g
Ogļhidrāti: 3.45 g
Pagatavošana
15 min.Drukāt
  • Nolobītas cieti vārītas olas pārgriež gareniski uz pusēm, izņem olu dzeltenumus un izberž tos caur smalku sietiņu.
  • Sviestu un saldo krējumu saputo atsevišķi, tad pakāpeniski samaisa, pa daļām pievienojot sarīvētu sieru, garšvielas, 1 tējkaroti citronu sulas un citrona miziņu.
  • Visu vēlreiz krietni izmaisa un noliek vēsā vietā.
  • Pilda konditorejas turzas ar robotu uzgali katrā olu baltumu pusītē ar kaudzīti.
  • Rotā ar konservētu augļu daiviņu vai ar citrona gabaliņu.

Tas ir interesanti!
2013. gadā tika uzstādīts pasaules rekords par visvairāk vienā reizē apēsto cieti vārītu olu. Titula īpašnieks ir Džoijs Kastans, kurš 8 minūtēs apēda 141 olu.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv