Kraukšķīgas krabju nūjiņas iegūst, apcepot mīklā. Šī uzkoda ir lieliski piemērota lielam uzņēmumam. Krabju nūjiņas var pasniegt ar jebkuru sev tīkamu mērci.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Krabju nūjiņas 1 paciņa
- Siers 50 g
- Olas 2 gab
- Majonēze 2 ĒK
- Ķiploki
Uz porciju
Kalorijas: 253 ккал
Proteīns: 10.95 г
Tauki: 16.41 г
Ogļhidrāti: 18.96 г
Soļi
-
Krabju nūjiņas atsaldē (var arī pirkt nesaldētas).
-
Gatavo mīklu: sīki sarīvē sieru, pievieno 2 olas, majonēzi, pāris ķiploka daiviņu. Visu sajauc.
-
Krabju nūjiņas mērcē mīklā un apcep no visām pusēm saulespuķu eļļā.
-
Pasniedziet krabju nūjiņas karstas. Novietojiet tos uz šķīvja ar citrona šķēlītēm.
Tas ir interesanti!
Aptuveni 2% no pasaules zivju nozvejas tiek pārstrādāti maltā gaļā, lai pagatavotu krabju nūjas.