Pildītas olas ar kūpinātu lasi

Skaisti un oriģināli uz svētku galda izskatīsies ar lasi pildītas olas. Uzkoda tiek pagatavota dažu minūšu laikā, tikai nepieciešams iepriekš uzvārīt olas.

Sastāvdaļas
Porcijas: +6
  • Vārītas olas 6 gab
  • Kūpināts lasis 200 g
  • Majonēze 100 g
  • Kaviārs  
  • Zaļumi rotāšanai  
  • Sāls  
  • Pipari  
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 174 kcal
Olbaltumvielas: 13.89 g
Tauki: 12.13 g
Ogļhidrāti: 0.95 g
Pagatavošana
15 min.Drukāt
  • Nolobītas cieti vārītas olas pārgriež gareniski uz pusēm un izņem dzeltenumus.
  • Olu dzeltenumus izberž caur sietu un sajauc ar majonēzi un sasmalcinātu kūpinātu lasi.
  • Masu pilda olu baltumu pusītēs, rotā ar kaviāru un pārkaisa ar zaļumiem.
  • Laša vietā var izmantot arī citas zivis vai pildījumu.
  • Kārto lēzenos traukos.
  • Lai kārtojums izskatītos dekoratīvāk, izmanto salātu lapas.

Padoms!
Vārītas olas ir garšīgākas, ja jēlas olas istabas temperatūrā liek aukstā ūdenī un vāra uz mazas uguns.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv