Skaisti un oriģināli uz svētku galda izskatīsies ar lasi pildītas olas. Uzkoda tiek pagatavota dažu minūšu laikā, tikai nepieciešams iepriekš uzvārīt olas.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Vārītas olas 6 gab
- Kūpināts lasis 200 g
- Majonēze 100 g
- Kaviārs
- Zaļumi rotāšanai
- Sāls
- Pipari
Uz porciju
Kalorijas: 174 ккал
Proteīns: 13.89 г
Tauki: 12.13 г
Ogļhidrāti: 0.95 г
Soļi
-
Nolobītas cieti vārītas olas pārgriež gareniski uz pusēm un izņem dzeltenumus.
-
Olu dzeltenumus izberž caur sietu un sajauc ar majonēzi un sasmalcinātu kūpinātu lasi.
-
Masu pilda olu baltumu pusītēs, rotā ar kaviāru un pārkaisa ar zaļumiem.
-
Laša vietā var izmantot arī citas zivis vai pildījumu.
-
Kārto lēzenos traukos.
-
Lai kārtojums izskatītos dekoratīvāk, izmanto salātu lapas.
Padoms!
Vārītas olas ir garšīgākas, ja jēlas olas istabas temperatūrā liek aukstā ūdenī un vāra uz mazas uguns.