Pupiņu zupa ar vistas stilbiņiem

Zupa pēc šīs receptes ir laba, jo tā ir ātri un vienkārši pagatavojama. Tas ir piemērots gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Sastāvdaļas
Porcijas: +8
  • Vistas stilbiņi 720 g
  • Burkāns 1 gab
  • Sīpols 1 gab
  • Kartupelis 3 gab
  • Konservētas sarkanās pupiņas 240 g
  • Sāls  pēc garšas
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
  • Saulespuķu eļļa  
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 125 kcal
Olbaltumvielas: 9.11 g
Tauki: 6.03 g
Ogļhidrāti: 8.65 g
Pagatavošana
2 stunda. 20 min.Drukāt
  • Sagatavojiet visas sastāvdaļas.
  • Vistas stilbiņi aplej ar aukstu ūdeni, uzvāra un notecina pirmo buljonu. Katlu un gaļu noskalo, vēlreiz pārlej ar aukstu ūdeni, liek uz uguns. Kad ūdens vārās, samaziniet uguni un vāriet uz lēnas uguns 30 minūtes.
  • Nomizo un sasmalcina sīpolu un burkānus, apcep uz vidējas uguns līdz zeltaini brūnai.
  • Kartupeļus nomizo, nomazgā, 10 minūtes pārlej ar aukstu ūdeni, lai noņemtu lieko cieti.
  • Buljonam pievieno apceptus sīpolus, burkānus, kā arī kartupeļus un sāli. Vāra 20 minūtes.
  • Izskalojiet pupiņas no burkas un pievienojiet zupai. Vāra 2 minūtes un izslēdz.
  • Pirms pasniegšanas apkaisa zupu ar smalki sagrieztiem zaļumiem tieši bļodā.

Padoms!
Vistas stilbiņi vietā var ņemt jebkuru gaļu uz kaula.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv