Aromātiskās un sātīgas kabaču pankūkas var padarīt vēl garšīgākas, ja tām pievieno desu. Turklāt desu dažādība var būt jebkura: piena vai kūpināta — izvēlieties pēc savas gaumes.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kabači 180 g
- Desa 200 g
- Olas 2 gab
- Kviešu milti 75 g
- Augu eļļa 2 ĒK
- Sāls pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 212 ккал
Proteīns: 8.19 г
Tauki: 15.27 г
Ogļhidrāti: 10.32 г
Soļi
-
Nomizojiet kabačus no mizas un sēklām.
-
Desu un kabači sarīvē uz rupjās rīves.
-
Pievienojiet sāli, olas, miltus un labi samaisiet.
-
Apcep pankūkas augu eļļā.
Gatavās pankūkas liek uz papīra dvieļiem, lai noņemtu lieko eļļu.