Saldās kabaču pankūkas ar biezpienu — ideāla recepte veselīgām un garšīgām brokastīm vai pusdienām.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kabači 150 g
- Olas 1 gab
- Biezpiens 70 g
- Cukurs 16 g
- Kviešu milti 2 ĒK
- Cepamais pulveris 2 g
Uz porciju
Kalorijas: 126 ккал
Proteīns: 7.43 г
Tauki: 3.31 г
Ogļhidrāti: 16.77 г
Soļi
-
Sarīvē kabači un atstāj uz 10 minūtēm. Pēc tam izspiež masu no sulas.
-
Sajauc olu, cukuru un biezpienu.
-
Pievienojiet miltus un cepamo pulveri — samaisiet.
-
Ar karoti masu liek uz pannas uzkarsētā eļļā, veidojot apaļas pankūkas. Cep pankūkas zem vāka apmēram 2 minūtes no katras puses.
Pasniedz karstu kabaču pankūkas ar krējumu vai medu.