Kabaču pankūkas ar biezpienu

Saldās kabaču pankūkas ar biezpienu — ideāla recepte veselīgām un garšīgām brokastīm vai pusdienām.

Sastāvdaļas
Porcijas: +2
  • Kabači 150 g
  • Olas 1 gab
  • Biezpiens 70 g
  • Cukurs 16 g
  • Kviešu milti 2 ĒK
  • Cepamais pulveris 2 g
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 126 kcal
Olbaltumvielas: 7.43 g
Tauki: 3.31 g
Ogļhidrāti: 16.77 g
Pagatavošana
20 min.Drukāt
  • Kabaču pankūkas ar biezpienu - 1
    Sarīvē kabači un atstāj uz 10 minūtēm. Pēc tam izspiež masu no sulas.
  • Sajauc olu, cukuru un biezpienu.
  • Kabaču pankūkas ar biezpienu - 3
    Pievienojiet miltus un cepamo pulveri — samaisiet.
  • Ar karoti masu liek uz pannas uzkarsētā eļļā, veidojot apaļas pankūkas. Cep pankūkas zem vāka apmēram 2 minūtes no katras puses.

Pasniedz karstu kabaču pankūkas ar krējumu vai medu.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv