Sulīgas un sātīgas kabaču pankūkas pārsteigs ikvienu gardēdi. Maigais biezpiena pildījums ar lasi vienkārši kūst mutē.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kabači 180 g
- Kviešu milti 130 g
- Vistas olas 2 gab
- Ūdens 200 ml
- Mazsālīts lasis 450 g
- Krēmsiers 200 g
- Puravi 10 g
Uz porciju
Kalorijas: 180 ккал
Proteīns: 10.61 г
Tauki: 11.25 г
Ogļhidrāti: 8.42 г
Soļi
-
Lasi sagriež gabaliņos. Kabači sasmalcina ar blenderi.
-
Sasmalcinātajiem kabačiem pievieno olu, miltus un sāli. Ielejiet ar ūdeni un izmīca mīklu, līdz veidojas viendabīga masa.
-
Uzkarsē pannu ar nedaudz eļļas un cep pankūkas no abām pusēm, zeltaini brūnas.
-
Gatavās pankūkas pārziež ar krēmsieru, virsū liek laša gabaliņus. Pasniedz pārkaisītas ar puraviem.
Padoms!
Lai ēdiens būtu veselīgāks, cep pankūkas olīveļļā, kas satur labvēlīgus antioksidantus.