Tomātu krēmzupa: TOP 16 vienkāršas un gardas receptes

Tomātu zupa attiecas uz viegliem un garšīgiem ēdieniem, kas ietver lielu skaitu svaigu tomātu un visu veidu garšvielas. Lielākā daļa recepšu iesaka to vārīt ar ūdeni, bet mēģiniet to aizstāt ar dārzeņu vai gaļas buljonu. Šajā gadījumā garša kļūs piesātinātāka, un ēdiens būs aromātiskāks.

Tomātu krēmzupa

Šī zupa tiek gatavota bieži. Sezonas laikā no svaigiem tomātiem, nesezonas- no konservētiem. Ir ļoti laba abos variantos.

Tomātu krēmzupa

Sastāvdaļas:

  • 2 lielās bundžas (800 g x 2) konservētu tomātu;
  • 2 selerijas kāti;
  • 1 zaļā vai krāsainā paprika;
  • 2 vidēji sīpoli;
  • 2-3 lielas ķiploka daivas;
  • ½ čili ar visām sēklām vai ¼ tējk čili pasta;
  • 2 ēdamk ar kaudzi tomātu pastas;
  • 2 tējk oregano, kaltēta vai provansas garšvielu;
  • 1 sauja svaiga bazlika;
  • 500 ml dārzeņu buljona;
  • sāls, pipari, cukurs pēc garšas;
  • 4 ēdamkk olīveļļas.

Pagatavošana:

  1. Katlā ar biezu dibenu lej olīveļļu un uz mazas liesmas liek sautēties sakapātu sīpolu. Jāraugās, lai sīpols lēni sautējas un kļūst vispirms caurspīdīgs, tikai pēc tam zeltains.
  2. Pēc, apmēram, 10 minūtēm pievieno caur spiedi izspiestu ķiploku, sakapātu čili, oregano un nedaudz pasautē.
  3. Tad pievieno sagriezto seleriju, papriku un apcep, tad pievieno tomātu pastu un apcep.
  4. Pievieno tomātus no bundžas ar visu sulu vai blanšētus, palielos gabalos sagrieztus svaigos tomātus un rupji saplēstas bazilika lapas.
  5. Pievieno dārzeņu buljonu, uzvāra un uz lēnas liesmas vāra 10-15 minūtes, pagaršo, pievieno sāli, cukuru un piparus.
  6. Turpat katlā ar rokas blenderi sablendē. Ja vēlas, pievieno saldo krējumu, ļauj uzburbuļot un noliek atpūsties.
  7. Ļauj savilkties 15 minūtes.
  8. Pasniedz ar izvēlētajām piedevām no saraksta, grauzdētu bageti, čabatu vai grauzdiņiem. Ļoti labi garšo ar saplēstu mocarellas vai gorgonzolas sieru, kurš karstajā zupā nedaudz izkūst.

Diētiskā tomātu krēmzupa

Lieliska diētiskā zupa, ko var pagatavot jebkurā gadalaikā. Protams, vasarā tas ir īpaši populārs, jo tomātu krēmzupu var ēst aukstu.

Diētiskā tomātu krēmzupa

Sastāvdaļas:

  • 2 kg svaigu tomātu;
  • 2 sīpoli;
  • 50-100 g eļļas;
  • siers;
  • baltmaizes grauzdiņi;
  • dilles;
  • cukurs pēc garšas;
  • sāls pēc garšas;
  • eļļa.

Pagatavošana:

  1. Tomātus, sīpolus sagriež.
  2. Pannā ar eļļu sautē, kamēr tomāti izjukuši un sīpoli mīksti.
  3. Tad izberž caur sietu.
  4. Liek katlā tomātu masu bez sēklām un mizām. Mazliet pavāra, pēc garšas pievieno sāli, cukuru (tomāti parasti skābi), samaisa uz šķīvja
  5. Bļodā lej karsto tomātu masu, uzkaisa rīvētu sieru, baltmaizes grauzdiņus, sasmalcinātus zaļumus. Lai labi garšo!

Svaigu tomātu krēmzupa

Sezonā, kad svaigi tomāti ir izdevīgi un tiem ir īsta garša, šī zupa izdosies īpaši garda.

Svaigu tomātu krēmzupa

Sastāvdaļas:

  • 1 kg svaigu tomātu;
  • 1–2 sīpoli;
  • 2–3 ķiploku daiviņas;
  • 2–3 ēdamkarotes sviesta;
  • 400–500 ml vistas buljona;
  • 3–4 ēdamkarotes saldā krējuma;
  • 1 tējkarote cukura, sāls;
  • malti melnie pipari – pēc garšas;
  • 2 ēdamkarotes smalki sakapātu bazilika lapiņu;
  • rīvēts cietais siers – pasniegšanai.

Pagatavošana:

  1. Tomātiem novelk miziņas un pašus sagriež. Sīpolus, ķiplokus nomizo, sasmalcina.
  2. Katlā sakarsē sviestu un tajā 6–8 minūtes apcep sīpolus, tie sīpols sāk apbrūnēt. Pievieno tomātus, vistas buljonu, saldo krējumu, sāli un piparus. Uzvāra un tad uz lēnas uguns vāra 10 minūtes, pievieno ķiplokus un vāra vēl 5 minūtes. Noņem no pavarda, iemaisa cukuru, baziliku un sablendē.
  3. Zupu pasniedz, pārkaisītu ar rīvētu sieru un zaļumiem.

Aromātiskā tomātu krēmzupa

Zupa bez pievienota sāls un ūdens. Vasarā noteikti baudāma ar svaigiem gurķiem un timiānu.

Aromātiskā tomātu krēmzupa

Sastāvdaļas:

  • 1 l konservētu tomātu savā sulā;
  • 1 kg lielu tomātu;
  • 750 ml tomātu sulas;
  • 250 ml saldā krējuma;
  • 100 g saulespuķu sēklu;
  • 5 daiviņas ķiploka;
  • 4 šķēles baltmaizes;
  • Parmigiano cietais siers;
  • saišķītis bazilika;
  • 1 čili pipars.

Pagatavošana:

  1. Noblanšē tomātus, sagriež gabaliņos un izgriež serdes.
  2. Palielā katlā liek vārīties konservētos tomātus savā sulā. Pievieno noblanšētos tomātus. Visu vāra uz diezgan lielas uguns, ik pa brīdim apmaisot.
  3. Pievieno gabaliņos sagrieztu čili – ik pa brīdim un katrreiz pagaršojot, vai nav par stipru.
  4. Kad tomāti sāk jukt ārā, pievieno caur spiedi izspiestas ķiploka daiviņas. Paralēli uzliek grauzdēties saulespuķu sēkliņas.
  5. Zupā liek sagrieztu baziliku, baltmaizes šķēles, saldo krējumu un visu kārtīgi sablendē. Zupa ir gatava, kad uzmet pirmo burbuli.
  6. Dekorē ar sarīvētu sieru, bazilika lapiņām, čili ripiņām un apgrauzdētajām saulespuķu sēkliņām.

Garda tomātu krēmzupa

Garda tomātu krēmzupa, kurai pievienoti sarkanie sīpoli un ķiploki izteiksmīgākai garšai. Tam visam pa virsu sāļais Parmezāna siers. Lieliska maltīte, lai sasildītos vēsajās rudens dienās.

Garda tomātu krēmzupa

Sastāvdaļas:

  • 400 g tomāti savā sulā;
  • 2 sarkanie sīpoli;
  • 4 ķiploka daiviņas;
  • 70 ml saldais krējums;
  • 40 g ķirbju sēklas;
  • baziliks;
  • oregano;
  • sāls;
  • pipari;
  • cietais siers (sarīvēts);
  • olīveļļa cepšanai.

Pagatavošana:

  1. Sīpolus un ķiplokus sagriež. Uz pannas sakarsē olīveļļu, apcep sīpolus, kamēr tie paliek mīkstāki. Pievieno ķiplokus un visu samaisa.
  2. Pēc divām minūtēm pievieno oregano, visu kārtīgi apmaisa un cep vēl minūti uz vidējas uguns.
  3. Pievieno tomātus (ja tie ir veseli, tad nedaudz sasmalcina) kopā ar sulu. Uzliek uz lielas uguns, kamēr masa sāk burbuļot. Tad uz lēnas uguns ļauj visam pavārīties 10 minūtes.
  4. Noņem no uguns, ļauj, lai nedaudz pastāv un tad sablendē.
  5. Bļodā liek ķirbju sēklas, tad zupu, saldo krējumu un virsū sieru. Dekorē ar bazilika lapām.

Tomātu krēmzupa ceptā maizes klaipiņā

Tomātu krēmzupa ceptā maizes klaipiņā ar sieru ir īsteni sātīgs ēdiens, kas īpaši piemērots tomātu sezonai. Maizes klaipiņā pasniegtā maltīte noteikti būs baudījums ne tikai vēderam, bet arī acīm.

Tomātu krēmzupa ceptā maizes klaipiņā

Sastāvdaļas:

  • 2 kg tomātu;
  • 2 lieli sīpoli;
  • 1 ķiploka galviņa;
  • 50 g eļļas;
  • 2 ēdamkarotes garšvielu maisījuma (sāls, ķiploki, pētersīļi);
  • 1 ēdamk. cukura;
  • 0,5 l salda krējuma;
  • 6 maizes klaipiņi;
  • 100 g mīksta sviesta, kas sajaukts ar 2 ĒK persilādes garšvielu un zaļumiem;
  • 200 g siera šķēlīšu;
  • dilles, baziliks, pētersīļi.

Pagatavošana:

  1. Lielā, dziļā pannā liek daiviņās sagrieztus tomātus, nomizotu un sagrieztu sīpolu un nomizotas ķiploku daiviņas. Pārliek ar zaļumiem, pārslaka eļļu, pārkaisa sāli un persilādes garšvielu. Cep 40 minūtes 200 grādos.
  2. Pēc tam pārliek izceptos dārzeņus katlā, pievieno saldo krējumu un sablendē, līdz veidojas viendabīga krēmzupa. Uzkarsē.
  3. Maizes klaipiņam vidū izdara iegriezumu, līdz pusei nogriež cepurīti, bet otrā pusē veic trīs iegriezumus, kuros iesmērē garšvielu sviestu un ieliek siera šķēlītes.
  4. Zem nogrieztās maizes cepurītes izņem maizes mīkstumu, lai veidojas trauciņš. Ieklāj siera šķēlītes.
  5. Maizes klaipiņus saliek uz cepešpannas un cep cepeškrāsnī 200 grādos 15 minūtes, līdz siers pakusis un apcepies.

Tomātu krēmzupa ar kokosriekstu pienu

Gatavu tomātu spilgtā garša labi sader ar tādām garšvielām kā paprika, čili un ķiploku pulveris. Tomēr šīs zupas unikalitāte slēpjas konservēta kokosriekstu piena pievienošanā, kas piešķir jauku krēmīgu pieskārienu un bagātina ar uzturvielām.

Tomātu krēmzupa ar kokosriekstu pienu

Sastāvdaļas:

  • svaigi tomāti — 800 g;
  • kokosriekstu piens — 400 ml;
  • sīpoli — 2 gab;
  • augu eļļa — 2 ĒK;
  • garšvielas (čili pipari, paprika) — 0,5 TK;
  • malti melnie pipari — pēc garšas;
  • sausi ķiploki (pulverī) — pēc garšas;
  • sāls — pēc garšas.

Pagatavošana:

  1. Dziļā katliņā uz vidējas uguns sakarsē eļļu.
  2. Smalki sagrieziet sīpolu un pievienojiet eļļai. Cep līdz caurspīdīgai.
  3. Pievienojiet garšvielas un samaisiet.
  4. Tomātus sasmalcina, pārliek katliņā un samaisa. Uzkarsē saturu līdz vārīšanās temperatūrai un vāra 5 minūtes. Tomāti mīkstinās un absorbēs garšvielu garšas.
  5. Ievietojiet tomātu maisījumu blendera traukā. Papildiniet ar kokosriekstu pienu. Sajauc.
  6. Blendējiet lielā ātrumā līdz gludai. Pievienojiet garšvielas pēc saviem ieskatiem.
  7. Pasniedziet zupu uzreiz pēc vārīšanas, pa virsu pārkaisot svaigus garšaugus.

Ātri tomātu zupa ar kausēto sieru

Ātri pagatavojams atslodzei piemērots ēdiens – tomātu zupa ar kausēto sieru.

Ātri tomātu zupa ar kausēto sieru

Pagatavošana:

  1. Vispirms uz pannas apcep sasmalcinātus sīpolus, ķiplokus un papriku.
  2. Pēc tam to visu nelielā ūdens daudzumā pavāra, kamēr paprika top mīksta.
  3. Pievieno konservētus tomātus savā sulā, sablenderē un beigās pieliek kausēto sieru.
  4. Pirms ēšanas pa virsu uzber grauzdiņus un zaļumus.

Tomātu krēmzupa ar sieru

Tomātu krēmzupa ar sieru ir klasiska un iemīļota tomātu zupa, kurai ir tikai pievienots nedaudz siera.

Tomātu krēmzupa ar sieru

Sastāvdaļas:

  • 1 bundžiņa tomātu savā sulā;
  • 1 burkāns;
  • 1 sarkanais sīpols;
  • bazilika lapiņa;
  • siers rīvēts;
  • skābs krējums.

Pagatavošana:

  1. Sarīvē burkānu sagriež sīpolu. No sākuma apcep sīpolu un burkānu, pēc tam pielej ūdeni, pieliek sasmalcinātu bazilika lapiņu un vāra uz pannas kamēr burkāni mīksti.
  2. Ņem katlu tomātus savā sulā. Pielej maisījumu uz pannas katlā un vāra 15-20 min.
  3. Pēc tam noņem no plīts. Mazdrusciņ atdzesē. Paņem blenderi un sablenderē. Gatavs.
  4. Pasniedz iemaisot skābo krējumu un pārberot ar rīvētu sieru. Labu apetīti!

Tomātu krēmzupa ar saldo krējumu

Tomātu zupa ar baziliku un saldo krējumu īpaši garšīgi ar svaigu franču baltmaizi (vai arī apgrauzdētu baltmaizi), sviestu un rīvētu sieru.

Tomātu krēmzupa ar saldo krējumu

Sastāvdaļas:

  • 1,5 kg tomāti;
  • 100 g olīveļļa;
  • 3 gab. ķiploku daiviņas;
  • 4 ĒK brūnais cukurs;
  • sāls;
  • baziliks;
  • saldais krējums.

Pagatavošana:

  1. Tomātus pārgriež uz pusēm, liek cepešpannā ar griezuma vietu uz leju, pārlej pāri sajauktu maisījumu (eļļa, cukurs, sāls, sasmalcināti ķiploki) un cep cepeškrāsnī 200 grādos 30 minūtes.
  2. Sablendē, izlaiž caur duršlāgu (caurduri) liek uz lēnas uguns, pielej ūdeni (cik vajadzīgs, atkarībā, kāda biezuma zupu gribi), pieliek baziliku un pavāra dažas minūtes.
  3. Pielej saldo krējumu, uzburbuļo — liek galdā.

Tomātu krēmzupa ar garnelēm

Tomātu krēmzupa ar baziliku un garnelēm — ikdienai vai viesus gaidot.

Tomātu krēmzupa ar garnelēm

Sastāvdaļas:

  • tomāti;
  • sīpoli;
  • ķiploki;
  • baltvīns, etiķis vai citrona sula;
  • cukurs;
  • sāls;
  • svaigs baziliks;
  • tobasco;
  • saldais krējums.

Pagatavošana:

  1. Tomātus applaucē ar verdošu ūdeni, nomizo, sagriež. Sīpolus, ķiplokus sagriež, pievieno tomātiem un nedaudz pavāra.
  2. Masu izberž caur sietu (ja berzīs caur sietu, var nemizot) vai sablenderē klāt pievieno skābumu (baltvīns vai nedaudz etiķa, citrona sula), nedaudz cukura, sāls, svaigs baziliks labs, daži pilieni Tabasko, ja grib asu. Zupas biezumu regulē ar šķidrumu.
  3. Pievieno saldo krējumu un iemaisa. Kad zupa uzmet burbuli, tā ir gatava.
  4. Pirms pasniegšanas pievieno pannā ar ķiplokiem iepriekš apceptas garneles. Var pārkaisīt diedzētus graudus, grauzdiņus, čili piparus vai zaļumus.

Tomātu biezeņzupa ar vistu

Netrekna, sātīga zupa siltām pusdienām.

Tomātu biezeņzupa ar vistu

Sastāvdaļas:

  • 1 vidēja vistas fileja;
  • sāls, pipari, muskatrieksts;
  • 1 daiviņa ķiploka;
  • 20 g sviesta;
  • 1 sīpols;
  • 70 g tomātu pastas;
  • 125 ml sausa baltvīna;
  • 400-500 g konservētu mizotu tomātu savā sulā;
  • 125 ml vistas buljona;
  • čili pulveris;
  • Provansas vai Vidusjūras garšaugu maisījums;
  • rozmarīns;
  • 3 ēdamkarotes saldā krējuma (10%).

Pagatavošana:

  1. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos un pārkaisa ar svaigi maltiem pipariem, sarīvētu muskatriekstu un sāli, spiedē izspiestu ķiploka daivu, visu samaisa un atstāj iemarinēties uz pusstundu.
  2. Katliņā uzkarsē sviestu un tajā aši apcep vistas filejas gabaliņus. Tad noregulē mazāku karstumu, pievieno sakapātu sīpolu un tomātu pastu.
  3. Mazliet maisot apcep, tad uzlej baltvīnu un pievieno sablendētus konservētos tomātus.
  4. Pielej arī vistas buljonu, pieber sāli un, ja par skābu, — cukuru. Pievieno piparus, sakapātu čili vai nažagalu čili pulvera, rozmarīnu un Provansas vai Vidusjūras garšvielas.
  5. Mazliet pavāra un lej bļodiņās. Pārlej ar karoti saldā krējuma un uzkaisa šķipsniņu rozmarīna.

Ceptu tomātu biezzupa

Tomātu sezonas hits — aromātiska zupa, kas garšo lieliski kā karsta, tā auksta. Ar gaļu vai bez, tā nu katra paša izvēle, jo garšas un sātīguma pietiks arī tad, ja izvēlēsies veģetāro versiju.

Ceptu tomātu biezzupa

Sastāvdaļas:

  • 1.5 kg tomāti;
  • 1 sīpols;
  • 3 daiviņa/s ķiploks;
  • 4 selerijas kāti;
  • 3 burkāns;
  • 400 g konservētas pupiņas;
  • 2 šķēle/s kūpināta gaļa;
  • sāls;
  • pipari;
  • cukurs;
  • persilāde;
  • baziliks;
  • eļļa;
  • fetas siers.

Pagatavošana:

  1. Darbiņu sāk ar tomātiem. Tos sagriež daiviņās un kārto uz cepamās plāts.
  2. Pievieno nomizotu un rupjos gabalos sagrieztu sīpolu, veselas ķiploka daiviņas.
  3. Pārslaka ar eļļu (es izmantoju eļļu kurā baziliks), pārber ar sāli, pipariem, cukuru un persilādi (viss pēc sajūtām).
  4. Liek sakarsētā krāsnī un 200 grādos cep, līdz tomāti sāk jukt ārā. Ja tomāti no dārza un ļoti gatavi, tas aizņem aptuveni 10 minūtes.
  5. Kamēr tomāti sildās, notīra un sarīvē burkānus, liek uz pannas cepties.
  6. Notīra un sagriež plānās šķēlītēs selerijas kātus (virtuves kombaini lielisks palīgs, kas procesu padara ātrāku). Pievieno burkāniem. Visu kopā cep, līdz selerija kļūst nedaudz mīkstāka, bet viss joprojām ir viegli kraukšķīgs.
  7. Pa to laiku tomāti noteikti ir jau gatavi. Tos ņem ārā no krāsns. Ja miziņas biezas un cietas, tās izķeksē no pannas, bet, ja labs blenderis, visu saturu liek katliņā un rūpīgi sablendē, līdz masa viendabīga. Jā, jā arī sīpols un ķiplociņš iet līdzi.
  8. Kad dārzeņi pannā apcepti, tos liek tomātu masā un ļauj garšām savienoties.
  9. Pievieno arī konservētās pupiņas.
  10. Pēdējais elements — ļoti smalkos gabaliņos apcep kūpinātu gaļu — tā, lai visu māju pārņem aromāts un liek iekša zupā.
  11. Zupu pagaršo, ja nepieciešams papildina ar sāli un cukuru (cukurs nepieciešams, lai veidotu garšu balansu, ja tomāti skābeni). Liek uz uguns un uzvāra, bet tiešām tā — sagaida vienu burbuli un viss. Tad iemet dažas bazilika lapiņas, vāku virsū un atstāj 20 minūtes atpūsties.
  12. Lej zupas bļodā, un pasniedz ar fetu. Sieru gan var izmantot arī parasto Holandes vai Krievijas, bet tad zupai jābūt labi karstai, lai tas staipītos. Arī baltmaizes grauzdiņi šeit iederas.

Tomātu biezzupa ar grauzdiņiem

Neticami vienkārši, ātri pagatavojami un garšīgi tomātu biezzupa ar grauzdiņiem.

Tomātu biezzupa ar grauzdiņiem

Sastāvdaļas:

  • 2 bundžiņas konservētu tomātu;
  • 200 ml saldā krējuma;
  • 300 g maltās gaļas;
  • garšvielas pēc izvēles.

Pagatavošana:

  1. Konservētus tomātus ar sulu uzvāri katlā līdz sāk burbuļot.
  2. Tad noņem no uguns un sablenderē līdz viendabīgai masai.
  3. Pievieno saldo krējumu, rūpīgi samaisi un atkal uzkarsē.
  4. Tomātu biezzupu vari pasniegt kopā ar ķiploku grauzdiņiem un garšvielās apceptu malto gaļu.

Tomātu biezzupa ar lēcām

Tomātu biezzupa ar lēcām izrādās ēstgribu, smaržīgas, garšīgas, pietiekami sātīgas un tajā pašā laikā vieglas ķermenim.

Tomātu biezzupa ar lēcām

Sastāvdaļas:

  • 145 g tomātu savā sulā;
  • 33 g sīpolu;
  • 15 g Kanādas pelēko lēcu;
  • 15 g Turku oranžo lēcu;
  • 7 g ķiploku;
  • 90 g dārzeņu buljona;
  • 60 g tomātu sulas;
  • 10 g sojas;
  • 3 g cukura;
  • 1 g sāls;
  • 4 g pētersīļu;
  • pipari;
  • lauru lapas.

Pagatavošana:

  1. Nomizo un sagriež sīpolus un ķiplokus, viegli apcep.
  2. Tad tos pavāra kopā ar kapātiem tomātiem savā sulā, pievieno tomātu sulu un dārzeņu buljonu.
  3. Pievieno garšvielas un soju.
  4. Lēcas novāra sālsūdenī bez mērcēšanas, lai tās pēc iespējas mazāk plīstu.
  5. Zupu pasniedz 75 grādu karstumā, lej traukā un zupas vidū pievieno karstas lēcas. Dekorē ar kapātiem pētersīļiem. Lai labi garšo!

Tomātu biezzupa ar pupiņām

Tomātu zupai ar pupiņām ir spilgta krāsa, garša un neparasts sastāvdaļu komplekts. Trauks izrādās biezs un oriģināls. Konservētu pupiņu un rīsu pievienošana padara zupu barojošu un apmierinošu.

Tomātu biezzupa ar pupiņām

Sastāvdaļas:

  • tomāti — 100 g;
  • konservētas sarkanās pupiņas — 100 g;
  • rīsi — 50 g;
  • burkāni — 1 gab;
  • sīpoli — 1 gab;
  • tomātu pasta — 3 ĒK;
  • sāls — 1 TK;
  • malti melnie pipari — 1 TK;
  • augu eļļa — 2 ĒK;
  • ķiploki — 1 daiviņa;
  • lauru lapa — 1 gab;
  • ūdens — 1000 ml;
  • cietais siers — 50 g.

Pagatavošana:

  1. Sīpolu un ķiploku nomizo un smalki sagriež. Rīsus noskalo un vāra līdz pusei gatavs. Tomātu nomazgā, noņem kātiņu un mizu, sagriež kubiņos. Burkānus nomazgā, nomizo un sarīvē. Noskalojiet pupiņas zem tekoša ūdens. Sieru sarīvē uz smalkās rīves.
  2. Sildiet eļļu katlā ar biezu dibenu, apcepiet sīpolus un ķiplokus, līdz tie kļūst caurspīdīgi, 5 minūtes. Pievieno burkānus, apcep vēl 4 minūtes, regulāri maisot. Ielej pusglāzi ūdens, pievieno tomātu pastu un uz lēnas uguns vāra vēl 5 minūtes.
  3. Katlā ar dārzeņiem pievienojiet tomātu, lauru lapu un sarkanās pupiņas, samaisiet, pievienojiet sāli un piparus. Pārlej ar verdošu ūdeni, pievieno rīsus. Uzliek vāku un vāra zupu uz lēnas uguns 10 minūtes.
  4. Pasniedziet pupiņu tomātu zupu, pārkaisa ar rīvētu sieru.

 

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv