Taizemes zupa ar kokosriekstu pienu

Taizemes zupa ar kokosriekstu pienu un garnelēm izrādās garšīga, aromātiska un mazkaloriju.

Sastāvdaļas
Porcijas: +4
  • Vistas fileja 200 g
  • Kokosriekstu piens 400 ml
  • Sīpols 1 gab
  • Burkāns 100 g
  • Ingvera sakne 10 g
  • Garneles 100 g
  • Šampinjoni 200 g
  • Citrona miziņa 1 TK
  • Čili pipari 30 g
  • Ūdens 1000 ml
  • Sāls 1 TK
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 62 kcal
Olbaltumvielas: 3.83 g
Tauki: 4.59 g
Ogļhidrāti: 1.94 g
Pagatavošana
40 min.Drukāt
  • Nomazgājiet vistas fileju un dārzeņus, sagrieziet gabaliņos.
  • Vāra vistas gabaliņus 10 minūtes, ja nepieciešams, noņemot putas. Pievienojiet burkānus, sīpolus, sēnes, čili un ingvera sakni. Pagatavojiet vēl 10 minūtes uz vidējas uguns.
  • Buljonā ielej kokosriekstu pienu, pievieno citrona miziņu un veselas garneles. Sāls un labi samaisa. Kad zupa uzvārīsies, noņemiet to no uguns un dodam ievilkties 10 minūtes.
  • Taizemes zupa ar kokosriekstu pienu
    Pasniedz šo zupu ar smalki sagrieztiem zaļumiem un laima šķēli, ko var aizstāt ar citronu.

Padoms!
Lai Taizemes zupa būtu veselīgāka, pievienojiet vairāk dārzeņu.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv