Taizemes zupa ar kokosriekstu pienu un garnelēm izrādās garšīga, aromātiska un mazkaloriju.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Vistas fileja 200 g
- Kokosriekstu piens 400 ml
- Sīpols 1 gab
- Burkāns 100 g
- Ingvera sakne 10 g
- Garneles 100 g
- Šampinjoni 200 g
- Citrona miziņa 1 TK
- Čili pipari 30 g
- Ūdens 1000 ml
- Sāls 1 TK
Uz porciju
Kalorijas: 62 ккал
Proteīns: 3.83 г
Tauki: 4.59 г
Ogļhidrāti: 1.94 г
Soļi
-
Nomazgājiet vistas fileju un dārzeņus, sagrieziet gabaliņos.
-
Vāra vistas gabaliņus 10 minūtes, ja nepieciešams, noņemot putas. Pievienojiet burkānus, sīpolus, sēnes, čili un ingvera sakni. Pagatavojiet vēl 10 minūtes uz vidējas uguns.
-
Buljonā ielej kokosriekstu pienu, pievieno citrona miziņu un veselas garneles. Sāls un labi samaisa. Kad zupa uzvārīsies, noņemiet to no uguns un dodam ievilkties 10 minūtes.
-
Pasniedz šo zupu ar smalki sagrieztiem zaļumiem un laima šķēli, ko var aizstāt ar citronu.
Padoms!
Lai Taizemes zupa būtu veselīgāka, pievienojiet vairāk dārzeņu.