Dārzeņu plovs multivārāmajā katlā izrādās irdenus, sulīgs un smaržīgs. Ēdiens ir daudz vitamīnu, antioksidantu un mikroelementu.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Rīsi 300 g
- Burkāns 200 g
- Konservēti zirņi 200 g
- Sīpoli 180 g
- Cukini 200 g
- Ķiploki 20 g
- Ķirbis 250 g
- Avokado eļļa 4 ĒK
- Sojas mērce 100 ml
- Liellopu buljons 1000 ml
- Svaigi zaļumi 30 g
- Sāls pēc garšas
- Malta kurkuma pēc garšas
- Koriandrs pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 87 ккал
Proteīns: 2.14 г
Tauki: 2.92 г
Ogļhidrāti: 12.55 г
Soļi
-
Sagatavojiet visus nepieciešamos produktus. Nomazgājiet sīpolus, ķiplokus un burkānus. Nomizojiet ķirbi no mizas un sēklām.
-
Burkānus sagriež strēmelītēs, sīpolus pusgredzenos. Sasmalciniet ķiplokus un zaļumus. Ķirbi sagriež lielos gabalos. Rīsi rūpīgi jānoskalo.
-
Multivarkas bļodā liek rīsus, sagatavotos dārzeņus un garšvielas. Ielejiet eļļu, sojas mērci un piepildiet visu ar liellopa buljonu. Samaisiet un ieslēdziet «Rīsu» vai «Plovs» režīmu uz 40-50 minūtēm.
-
Ielieciet vārītos rīsus uz šķīvja. Dekorējiet to ar smalki sagrieztiem zaļumiem un pievienojiet svaigus dārzeņus.