Šī kabaču pankūkas recepte nesatur olas un piena produktus, tāpēc tā ir piemērota veģetāriešiem, vegāniem un veselīga dzīvesveida atbalstītājiem.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Kabači 300 g
- Sīpols 1 gab
- Auzu pārslas 30 g
- Kviešu milti 40 g
- Augu eļļa 40 g
- Sāls pēc garšas
- Malti melnie pipari pēc garšas
- Timiāns pēc garšas
- Saldā paprika pēc garšas
- Pētersīļi pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 146 ккал
Proteīns: 2.26 г
Tauki: 9.13 г
Ogļhidrāti: 14.02 г
Soļi
-
Sagatavojiet visas pankūkām nepieciešamās sastāvdaļas. Notīriet, nomazgājiet un nosusiniet kabačus un sīpolus.
-
Sarīvē kabačus un nospiež lieko sulu. Rīvētajiem kabačiem pievieno sīpolu, auzu pārslas, sāli, melnos piparus, timiānu un saldo papriku. Sajauc mīklu un ļauj tai nostāvēties 10 minūtes. Pēc tam maisot uzmanīgi iemaisa kviešu miltus.
-
Pannā sakarsē eļļu un liek 1 ĒK mīklas. Apcep pankūkas no abām pusēm līdz zeltaini brūnai. Tad pārliek pankūkas uz papīra dvieļa, lai uzsūktu lieko eļļu.
-
Gatavās pankūkas pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.