Vegānu kabaču pankūkas

Šī kabaču pankūkas recepte nesatur olas un piena produktus, tāpēc tā ir piemērota veģetāriešiem, vegāniem un veselīga dzīvesveida atbalstītājiem.

Sastāvdaļas
Porcijas: +2
  • Kabači 300 g
  • Sīpols 1 gab
  • Auzu pārslas 30 g
  • Kviešu milti 40 g
  • Augu eļļa 40 g
  • Sāls  pēc garšas
  • Malti melnie pipari  pēc garšas
  • Timiāns  pēc garšas
  • Saldā paprika  pēc garšas
  • Pētersīļi  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 146 kcal
Olbaltumvielas: 2.26 g
Tauki: 9.13 g
Ogļhidrāti: 14.02 g
Pagatavošana
35 min.Drukāt
  • Vegānu kabaču pankūkas - 1
    Sagatavojiet visas pankūkām nepieciešamās sastāvdaļas. Notīriet, nomazgājiet un nosusiniet kabačus un sīpolus.
  • Vegānu kabaču pankūkas - 2
    Sarīvē kabačus un nospiež lieko sulu. Rīvētajiem kabačiem pievieno sīpolu, auzu pārslas, sāli, melnos piparus, timiānu un saldo papriku. Sajauc mīklu un ļauj tai nostāvēties 10 minūtes. Pēc tam maisot uzmanīgi iemaisa kviešu miltus.
  • Vegānu kabaču pankūkas - 3
    Pannā sakarsē eļļu un liek 1 ĒK mīklas. Apcep pankūkas no abām pusēm līdz zeltaini brūnai. Tad pārliek pankūkas uz papīra dvieļa, lai uzsūktu lieko eļļu.
  • Vegānu kabaču pankūkas - 4
    Gatavās pankūkas pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.
Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv