Griķu zupa ir diētisks ēdiens. Lieliski piemērots gan pusdienām, gan vakariņām. To ir viegli un vienkārši pagatavot.
Sastāvdaļas
Porcijas: –+
- Vistas fileja 500 g
- Kartupelis 6 gab
- Griķi 80 g
- Sāls pēc garšas
Uz porciju
Kalorijas: 96 ккал
Proteīns: 8.41 г
Tauki: 0.76 г
Ogļhidrāti: 13.71 г
Soļi
-
Uzvāra vistas buljonu.
-
Pievienojiet sāli pēc garšas. Sīpolu sagriež kubiņos un pievieno zupai. Vāra 10 minūtes.
-
Nomizotus kartupeļus sadaliet 2 daļās. Pievienojiet zupai griķus un kartupeļus. Pagatavojiet vēl 15 minūtes.
-
Pasniedziet gatavo zupu, dekorētu ar svaigiem zaļumiem.