Ceptas garneles ar ķiplokiem

Baltvīnā ceptas garneles ar ķiplokiem multivārāmajā katlā, izrādīties garšīgas un pikantas. Ēdiens būs lieliska uzkoda uz jūsu galda.

*Recepte piemērota multikatlam Philips.

Sastāvdaļas
Porcijas: +2
  • Atlaidinātas garneles 200 g
  • Ķiploki 1 daiviņa
  • Eļļa 1 ĒK
  • Sviests 2 ĒK
  • Baltvīns 30 ml
  • Pētersīļi 10 g
  • Sāls  pēc garšas
  • Pipari  pēc garšas
Uzturvērtība uz 100 g
Kalorijas: 146 kcal
Olbaltumvielas: 15.11 g
Tauki: 8.15 g
Ogļhidrāti: 2.95 g
Pagatavošana
10 min.Drukāt
  • Nospiediet «MENU» taustiņu un izvēlieties «FRY» programmu. Ar «COOKING TIME» taustiņu noregulējiet laiku 8 minūtes. Nospiediet «START» taustiņu.
  • Ierīces iekšējā katlā ielejiet eļļu, karsējiet apmēram 4 minūtes. Salieciet garneles. Apmēram pēc minūtes ieberiet ķiplokus un piparus, visu izmaisiet, pēc tam pielieciet sviestu un pagaidiet, līdz tas izkusīs. Beigās ielejiet vīnu, tvaicējiet apmēram 2 minūtes, lai sanāktu mērce. Garneles pārkaisiet ar sāli un svaigiem pētersīļiem.
  • Garneles pasniedziet ar svaigu rukolu, citrona daiviņu un franču baltmaizes šķēli.

Cilvēki, kuri vēlas zaudēt svaru, var droši ēst garneles, jo tajās ir maz kaloriju. Turklāt tie ir lielisks holesterīna avots.

Dalīties ar draugiem
Novērtē recepti
TOPrecepte.lv